AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ελίασον: Σημαντική νίκη για εμάς

Σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη επί της Κηφισιάς ο Νίκλας Ελίασον, ο οποίος αναφέρθηκε στην επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα αλλά και στη μάχη του τίτλου.

«Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς, θέλαμε πάρα πολύ να πάρουμε αυτό το παιχνίδι. Πέρασαν δύο μήνες χωρίς την παρουσία του κόσμου, παρουσία που την περσινή σεζόν μας βοήθησε πάρα πολύ για να κατακτήσουμε το νταμπλ. Φέτος, στην αρχή της σεζόν μέχρι να κλείσουν τα γήπεδα ο κόσμος μας είχε βοηθήσει πάρα πολύ, είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί έχουμε σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας και θα έχουμε τον κόσμο δίπλα μας» τόνισε αρχικά ο εξτρέμ της ΑΕΚ.

Για την ασίστ στον Λιβάι αν ήταν ανταπόδοση για την ασίστ του Λιβάι στην Τούμπα: «Ακριβώς (γελάει). Είναι ένας πολύ επικίνδυνος παίκτης, ξέρουμε όλοι τα προσόντα που έχει ο Λιβάι. Είδα τον χώρο ανάμεσα στον τερματοφύλακα και τον τελευταίο αμυντικό, προσπάθησα να τον εκμεταλλευτώ με την πάσα μου και τελείωσε τη φάση κατάλληλα».

Για την μάχη του τίτλου: «Είναι πολύ συναρπαστικό το φετινό πρωτάθλημα, είναι σημαντικό ότι όλες οι ομάδες είναι κοντά στη βαθμολογία. Πιστεύω ότι αν είσαι φίλαθλος μιας ομάδας τότε απολαμβάνεις κάθε παιχνίδι οπότε νομίζω ότι στο τέλος ο κόσμος θα το έχει ευχαριστηθεί».