AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο συνομήλικος της ΑΕΚ, Λιόγκας μπήκε στον ΝΑΟ και πήρε το επετειακό μετάλλιο των 100 χρόνων (photos)

Μία πολύ συγκινητική εμπειρία βίωσαν ο κ. Θρασύβουλος Λιόγκας και οι κόρες του Αλεξάνδρα και Σοφία που επισκέφθηκαν σήμερα την OPAP ARENA. Ο κ. Λιόγκας που είναι «συνομήλικος» της ΑΕΚ, καθώς συμπλήρωσε τα 100 του χρόνια στις 5 Φεβρουαρίου, υπήρξε στα εφηβικά του χρόνια ποδοσφαιριστής της ομάδας μας και παραμένει ένθερμος οπαδός της μέχρι και σήμερα.

Για να τιμηθεί αυτή η σχέση ζωής που έχει με την ΑΕΚ ο αιωνόβιος φίλαθλος, του απονεμήθηκε από την ΠΑΕ ΑΕΚ το επετειακό μετάλλιο των 100 χρόνων και η απονομή αυτή συνδυάστηκε με μια ξενάγηση στους χώρους του γηπέδου.

Το μετάλλιο παραδόθηκε διά χειρός του μέλους του ΔΣ και Διευθύντριας Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ, Ανθής Παπακώστα, ενώ την υποδοχή και την ξενάγηση ανέλαβαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Ηλίας Ατματσίδης και Λύσανδρος Γεωργαμλής.

Ο καταγόμενος από την Ήπειρο Θρασύβουλος Λιόγκας δήλωσε πανευτυχής και συγκινημένος για την τιμή που του έγινε, και μοιράστηκε μαζί μας τις αναμνήσεις του από τα χρόνια που έμπαινε στο γήπεδο μαζί με τον Κλεάνθη Μαρόπουλο και τους άλλους μεγάλους άσους της προπολεμικής εποχής, αλλά και από τα πιο ώριμα χρόνια του, όταν παρακολουθούσε κάθε δραστηριότητα της ΑΕΚ στα γήπεδα της Ελλάδας.

Του ευχόμαστε υγεία και να συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμα να απολαμβάνει τους αγαπημένους του ανθρώπους και την ΑΕΚ.