AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΜΜΕ Τουρκίας: Φιλικό Τράμπζονσπορ – ΑΕΚ στις 30 Ιουλίου

Η ΑΕΚ ψάχνει ένα δυνατό φιλικό πριν από το πρώτο της ευρωπαϊκό παιχνίδι στις αρχές Αυγούστου και σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Τουρκίας αυτό αναμένεται να γίνει με αντίπαλο την Τράμπζονσπορ στις 30 Ιουλίου.

Η ομάδα των Μπακασέτα, Σιώπη και Κουρμπέλη ολοκληρώνει στις 26 Ιουλίου το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στη Σλοβενία και θα υποδεχθεί στα τέλη του μήνα την νταμπλούχο Ελλάδα στο Στάδιο Σενόλ Γκιουνές της Τραπεζούντας.

Εφόσον το φιλικό οριστικοποιηθεί επίσημα, θα σημαίνει ότι το συγκεκριμένο ματς θα είναι η πρόβα τζενεράλε της ΑΕΚ πριν τις ευρωπαϊκές της μάχες.

Το Στάδιο Σενόλ Γκιουνές, επίσημα γνωστό ως Medical Park Stadyumu για λόγους χορηγίας, είναι στάδιο που βρίσκεται στην Τραπεζούντα της Τουρκίας. Άνοιξε για το κοινό τον Δεκέμβριο του 2016 και έχει χωρητικότητα 40.782 θεατών. Είναι η νέα έδρα της Τράμπζονσπορ της Σούπερ Λιγκ Τουρκίας, που αντικατέστησε το Στάδιο Χουσεΐν Αβνί Ακέρ. Πήρε το όνομά του από τον Τούρκο προπονητή ποδοσφαίρου και πρώην τερματοφύλακα της Τράμπζονσπορ και της Εθνικής Τουρκίας, καθώς και πρώην προπονητή της εθνικής ομάδας, Σενόλ Γκιουνές.