AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΕ ΑΕΚ: Η πραγματική εγκληματική οργάνωση δεν έχει κανέναν ηθικό φραγμό

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωση της εξέφρασε τον αποτροπιασμό της για το μαφιόζικο χτύπημα στη σύντροφο του Σταύρου Μάνταλου και κάλεσε Πολιτεία και Αρχές να σταθούν επιτέλους στο ύψος τους και να κάνουν το καθήκον τους.

Ζητά να εντοπιστούν οι ηθικοί και φυσική αυτουργοί της επίθεσης στην σύντροφο του Σταύρου Μάνταλου και δοθούν απαντήσεις για την υπόθεση της δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.

H ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η πραγματική εγκληματική οργάνωση που λυμαίνεται τον χώρο του ποδοσφαίρου, με σκοπό το χάος και την κυριαρχία της μέσα σε αυτό, έδειξε για μια ακόμη φορά πως δεν έχει κανέναν απολύτως ηθικό φραγμό.

Έφτασαν στο σημείο να χτυπήσουν γυναίκα, σύντροφο παράγοντα της ΚΕΔ, δηλώνοντας της ξεκάθαρα πως απευθύνονται μέσα από αυτή την χυδαία και βάρβαρη επίθεση, στον ίδιο. Καλούμε την Πολιτεία, τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές και φυσικά τη Δικαιοσύνη να εντοπίσουν άμεσα τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς και να προστατέψουν την έννομη τάξη και το ποδόσφαιρο από την δράση της διαχρονικής εγκληματικής οργάνωσης.

Ταυτόχρονα θέτουμε το ερώτημα που σίγουρα απασχολεί την κοινή γνώμη στο σύνολο της, σχετικά με το τι ακριβώς γίνεται με την υπόθεση της δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στον αγώνα βόλεϊ, ενάμιση περίπου μήνα μετά.

«Αυτό είναι μήνυμα για τον Μάνταλο»

Το περιστατικό της επίθεσης έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου, όταν η σύντροφος του κ. Μαντάλου δέχθηκε έξω από την οικία τους επίθεση από αγνώστους, οι οποίοι τη χτύπησαν και πριν απομακρυνθούν της είπαν «Αυτό είναι μήνυμα για τον Μάνταλο».

Το συγκεκριμένο περιστατικό, το οποίο έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης μετά την υποβολή μήνυσης από την παθούσα, προστίθεται σε μια σειρά επιθέσεων και εκφοβισμών κατά του χώρου της διαιτησίας και είναι προφανές πως στοχεύει και αυτό στην τρομοκράτηση των Ελλήνων αξιωματούχων διαιτησίας.