AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

ΚΑΕ ΑΕΚ: Αιώνια ευγνωμοσύνη στους ιδρυτές μας

Η κατοχύρωση της ιστορικής μας συνείδησης αέναος προορισμός μας.

Αιώνια ευγνωμοσύνη στους ιδρυτές του εκπάγλου σε ωραιότητα ιδανικών και τρισενδόξου σε διακρίσεις Συλλόγου μας-της Αθλητικής Ενώσεως Κωνσταντινουπόλεως, αλλά και σε όλους όσοι δεν υπέστειλαν ποτέ για 100 συναπτά έτη τη σημαία της Α.Ε.Κ. και της Ρωμιοσύνης.

Ο δικέφαλος αετός του Βυζαντίου, το γενέθλιον έμβλημά μας.

Μας δυναμώνει, μας καθοδηγεί.

Υπερήφανοι όλοι όσοι υπηρετούμε το τιμημένο Τμήμα «Μπάσκετ Μπολ» (όπως αναγραφόταν στο πρώτο καταστατικό της 30ής Μαϊου 1924), τη «Βασίλισσα» του έπους του Καλλιμάρμαρου, η αίγλη της οποίας αναγνωρίστηκε παλαιόθεν από την παγκόσμια ιντιλιγκέντσια αλλά κυρίως από τους υγιώς σκεπτομένους φιλάθλους όπου γης, και παραμένει ψηλά για να κατακτά εγχώριες και διεθνείς κορυφές.

Η εκατονταετηρίδα είναι εδώ και δημιουργεί αυτονοήτως προσδοκίες.

Η διοίκηση, το αγωνιστικό Τμήμα, και το προσωπικό της ΑΕΚ ΒΕΤSSON BC, ευχόμαστε προς τους οπαδούς της Ομάδας μας, αλλά και σε όλο τον κόσμο, υγεία, αγάπη και προκοπή το νέο έτος. Σε μία περίοδο παρατεταμένης εμπόλεμης και κοινωνικής αναταραχής σε όλη την υφήλιο, η πανανθρώπινη αλληλεγγύη συνιστά ζητούμενο, που πρέπει να επανακτήσουμε.

Το 2023 έφυγε αιματοβαμμένο… Και για τον πλανήτη που φλέγεται και για την ελληνική κοινωνία, και για την οικογένεια της ΑΕΚ. Το 2024 ευελπιστούμε να νοηματοδοτήσει την απαρχή δραστικών πρωτοβουλιών για κατευνασμό και δικαιοσύνη.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία εντός των αγωνιστικών πεδίων σε όλα τα Τμήματα της Α.Ε.Κ., αλλά και υγεία σε αθλητές, προπονητές και στελέχη. Η ενότητα στο ιστορικό Σωματείο μας αδιαμφισβήτητη και ικανή συνθήκη για να μείνουμε όρθιοι απέναντι στις διαθέσεις αλλοτρίων, αλλά και στις κάθε λογής τροχοπέδες.

Θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε στον άχραντο δρόμο που έχουμε χαράξει, αντιστεκόμενοι με όποιο κόστος σε όλους όσοι επιμένουν να (μας) δημιουργούν προσκόμματα. Οι παλαιότερες και νεότερες επιτυχίες της Ομάδας μας, και εντός και εκτός γηπέδων, κατεγράφησαν προ πολλού στο ολόχρυσο Βιβλίο της Ιστορίας μας. Είναι η κληρονομιά μας.

Διαβεβαιώνουμε τον κόσμο μας, ότι η αρτίωση των πράξεών μας και η διατήρηση των υψηλών οραμάτων μας, αλλά και η ανάδειξη των αξιών μας, όπως αυτές γεννήθηκαν μέσα από τον δυναμισμό των εμπευσμένων προσφύγων γεννητόρων μας, παραμένουν αναλλοίωτες. Ως προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε, με δράσεις και σχέδιο.

Το νέο έτος αποτελεί για εμάς την αφετηρία αναστοχασμού, αλλά και νέων αγώνων, κόντρα σε τοξικότητες και ανισότητες, που πάντως δεν δύνανται να μας λυγίσουν.

Υποχρέωση και καθήκον μας μαζί να κρατήσουμε τη φλόγα αναμμένη.

Ευτυχισμένο, δημιουργικό, και ειρηνικό το 2024. Χρόνια Πολλά.

ΑΕΚ ΒΕΤSSON BC