AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα πλάνα του Αλμέιδα για το ματς με το Βόλο

Η ΑΕΚ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της ενόψει του αυριανού αγώνα με το Βόλο (19:00) στη Νέα Φιλαδέλφεια στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο Ματίας Αλμέιδα μετρά επιστροφές αλλά και απουσίες σε ένα ακόμη ματς. Ο Αργεντινός τεχνικός είδε τις προηγούμενες μέρες να επιστρέφουν σταδιακά όλοι οι τραυματίες και τους οποίους θα έχει στη διάθεσή του. Πρόκειται για τους Στάνκοβιτς, Πόνσε, Πισάρο, Άμραμπατ, Γιόνσον και Φερνάντες. Αντίθετα εκτός παραμένουν οι Σιντιμπέ και Αραούχο.

Την ίδια στιγμή ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή του Ντομαγκόι Βίντα μετά το θλαστικό τραύμα που υπέστη και τα ράμματα που του έγιναν στο γόνατο στην προπόνηση της Κυριακής. Ο Κροάτης θέλει να αγωνιστεί, αλλά τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν σήμερα.

Εκτός μάχης βρίσκονται ο Αρόλντ Μουκουντί, που αναχώρησε για τις υποχρεώσεις του Καμερούν στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, αλλά διαθέσιμοι για τις θέσεις των στόπερ είναι οι Σίμος Μήτογλου και Άλεξ Κάλενς. Εκτός πλάνων είναι επίσης οι Χατζισαφί και Μοχαμάντι, που έχουν υποχρεώσεις με το Ιράν, όπως και ο Ζίνι με την Ανγκόλα.