AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν έπιασαν τον σφυγμό του κόσμου! Περιμέναμε καλύτερο το επετειακό έμβλημα της ΑΕΚ!

Τα αποκαλυπτήρια του επετειακού εμβλήματος της ΠΑΕ ΑΕΚ για τον εορτασμό των 100 χρόνων άφησαν μια γλυκόπικρη γεύση…

Ο κόσμος της ΑΕΚ περίμενε καλύτερο το επετειακό έμβλημα. Το περίμενε με προσμονή, με λαχτάρα, με συγκίνηση για να δει κάτι το διαφορετικό. Αυτό σημαίνει άλλωστε ΑΕΚ. Να είσαι διαφορετικός. Ωστόσο η εικόνα που αντίκρισε δεν του άφησε την αίσθηση της ικανοποίησης.

Ίσως το πιο απλό να ήταν το καλύτερο… Βέβαια όχι ότι οι χαρακτηρισμοί “δεν κάνει ούτε για αυτοκόλλητο” ή “θυμίζει λογότυπο μπύρας” είναι καλύτεροι όπως μπορεί να διαβάσετε στα social media, αλλά υπήρχε η προσμονή για κάτι το ξεχωριστό. 100 χρόνια ιστορίας είναι αυτά και όχι μια δημιουργία στο canvas και προχειρότητα.

Η δική μας θέση πάντως είναι η εξής: Το επετειακό έμβλημα πρέπει να είναι ένα για όλα τα τμήματα της ΑΕΚ. Ενιαίο και αδιαίρετο. Η ΑΕΚ είναι οικογένεια και δεν πρέπει να διαχωρίζεται σε Ερασιτεχνική, ΠΑΕ και ΚΑΕ.

Καλό θα είναι λοιπόν οι άνθρωποι που ασχολούνται με τα γραφιστικά να δώσουν περισσότερη σημασία στις λεπτομέρειες γιατί τον σφυγμό από τον λαό της ΑΕΚ δεν το έπιασαν αυτή τη φορά!!! Ας διορθώσουν την κατάσταση… Υπάρχει χρόνος…