AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τους αμολάνε κι όλα μέλι – γάλα παρά τη δολοφονία του Μιχάλη! Πλήρωσαν 1.000 το κεφάλι για την ελευθερία τους

Οι αποφυλακίσεις για τους Κροάτες χούλιγκαν συνεχίζονται παρά τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή που ακόμα ψάχνουν οι ελληνικές αρχές να βρουν ποιος ή ποιοι του αφαίρεσαν τη ζωή.

Νέος γύρος αποφυλακίσεων Κροατών χούλιγκαν από τις ελληνικές φυλακές αποφασίστηκε, καθώς ακόμα 16 οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ αφέθηκαν ελεύθεροι. Τον περασμένο Αύγουστο 102 Κροάτες είχαν συλληφθεί για την καταδρομική επίθεση που πραγματοποίησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τα επεισόδια να έχουν ως αποτέλεσμα να δολοφονηθεί ο 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ Μιχάλης Κατσούρης.

Συνολικά, ο αριθμός των Κροατών που αποφυλακίστηκαν το τελευταίο διάστημα είναι 91, από τους 95 που κατέθεσαν τα σχετικά αιτήματα.

Η ενημέρωση προέρχεται από την κροατική πρεσβεία, η οποία μάλιστα έχει αναλάβει να πληρώνει και τα 1.000 ευρώ της εγγύησης ανά οπαδό για την αποφυλάκιση, αν και σε πολλές περιπτώσεις οι δικηγόροι των οπαδών ήταν εκείνοι που κατέβαλαν το ποσό.

Η έρευνα για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή βρίσκεται σε εξέλιξη, ωστόσο δεν έχουν προκύψει στοιχεία για τον δράστη. Οι Κροάτες χούλιγκαν βαρύνονται με 11 κατηγορίες, αλλά όχι με αυτή της ανθρωποκτονίας, γι’ αυτό έγιναν δεκτά τόσα πολλά αιτήματα αποφυλάκισης.