ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το… ξεσκόνισμα των αστυνομικών για να βρουν τα… κεφάλια της επίθεσης στο Ρέντη

Συνεχίζει να δίνει μεγάλη μάχη ο 31χρονος αστυνομικός ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά από φωτοβολίδα έξω από το κλειστό του Ρέντη την ώρα που «σφίγγει ο κλοιός» γύρω από τον καθοδηγητή και τα υπόλοιπα άτομα που συμμετείχαν στα θλιβερά επεισόδια.

Παράλληλα αναμένονται και τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Η κατάσταση του αστυνομικού που δέχτηκε ναυτική φωτοβολίδα παραμένει κρίσιμη και χθες Τρίτη (12.12.2023) οι γιατροί αναγκάστηκαν να του ακρωτηριάσουν το αριστερό του πόδι φοβούμενοι σηπτικό επεισόδιο, αλλά και το ενδεχόμενοι μιας ενδονοσοκομειακής λοίμωξης από το σημείο του τραύματος.

Οι γιατροί περιμένουν να περάσει ένα χρονικό διάστημα και αυτό που είναι σημαντικό είναι να δουν κατά πόσο ο εγκέφαλος έχει υποστεί αναστρέψιμες ή μη βλάβες.

Οι αστυνομικοί «ξεσκονίζουν» τα βίντεο από την επίθεση και θεωρούν ότι είναι θέμα χρόνου η ταυτοποίηση και άλλων προσώπων που είχαν ρόλο και εμπλοκή στα επεισόδια. Στο κάδρο βρίσκεται ο άνθρωπος που έφερε στο γήπεδο τα πολεμοφόδια προκειμένου να γίνουν τα επεισόδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε εξέλιξη και αναμένονται τα αποτελέσματα από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, τα οποία κρίνονται σημαντικά για την έρευνα. Παράλληλα περιμένουν και τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια που αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Πηγή: newsit.gr