AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελικά ο Ομάρ Ζαρίφ ήταν κάτι παραπάνω από μυαλό στην ΑΕΚ

Η έλλειψη συγκέντρωσης και η απουσία της περσινής αύρας από την ΑΕΚ που έμπαινε στο γήπεδο και… δάγκωνε τον αντίπαλο από τα πρώτα λεπτά είναι δύο από τα στοιχεία που λείπουν τη φετινή περίοδο. Ο Ματίας Αλμέιδα δείχνει σε αρκετά ματς μπλοκαρισμένος και αυτό πολύ το οφείλουν στο γεγονός της απουσίας του Ομάρ Ζαρίφ. Του άμεσου συνεργάτη του που όπως αποδεικνύεται ήταν κάτι παραπάνω από μυαλό στην Ένωση.

Στο ματς με τον Πανσερραϊκό ο Αλμέιδα κράτησε τον Ελίασον περισσότερο απ’ ότι θα έπρεπε στο ματς, πέρασε στο ματς τον Ζίνι στη θέση του MVP Τσούμπερ, ενώ ο Μουκουντί δεν θυμίζει τον βράχο της άμυνας της περσινής σεζόν. Κάνει λάθη ο Αλμέιδα.

Η ΑΕΚ βγάζει μια επιπολαιότητα, μια τσαπατσουλιά, έναν σνομπισμό και ανικανότητα να κάνει το εύκολο γκολ.

Ο Ζαρίφ ήταν υπεύθυνος για τις αναλύσεις προπονήσεων και αγώνων του προπονητικού τιμ, με παρεμβατικό ρόλο στις προπονήσεις και στην τακτική της ομάδας. Ένας άνθρωπος με πολύ θετική παρουσία στο γκρουπ, που είχε εξαιρετικές σχέσεις με όλους. Και η απουσία του φαίνεται πως είναι μεγάλη. Δεν ξέρουμε αν μπορεί να γίνει κάτι και να επιστρέψει… Σίγουρα ο Αλέιδα έχει επικοινωνία μαζί του!