AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Στο σωστό δρόμο του αήττητου και της πρωτιάς η ΑΕΚ

Μια ανάσα από την πρόκριση στους “16” του Champions League βρίσκεται η ΑΕΚ η οποία υποδέχεται σήμερα την Σάσαρι στα Ανω Λιόσια (19.30, COSMOTE SPORT 4 HD).

Σε περίπτωση ήττας, η Ένωση μπορεί και πάλι να περάσει απευθείας στους “16”, αρκεί να χάσει η Λούντβιγκσμπουργκ (2-2) στην Πολωνία από την Κινγκ Στσέτσιν (1-3) αύριο Τετάρτη (06/12, 19:30) στο άλλο ματς της 5ης αγωνιστικής. Η Σάσαρι είναι στο 1-3 από τη μεριά της και ακόμα και με νίκη επί της ΑΕΚ, δεν προλαβαίνει την πρωτιά, αλλά παλεύει για τη 2η, ή την 3η θέση, για να μπει στα Play-In.

Το τρίτο σενάριο είναι ήττα της ΑΕΚ από τη Ντιναμό Σάσαρι και νίκη της Λούντβιγκσμπουργκ στην Πολωνία. Σε αυτή την περίπτωση όλα θα κριθούν για την πρωτιά στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής που θα δώσει στη Γερμανία, η Βασίλισσα και θα της αρκεί ακόμα και ήττα μέχρι και με 4 πόντους διαφορά, γιατί είχε νικήσει στα Λιόσια στο ματς του πρώτου γύρου με 84-79. Λογικά θα φτάνει και ήττα με 5 πόντους, γιατί σε μια τέτοια περίπτωση, αυτή τη στιγμή στη συνολική διαφορά πόντων, η ΑΕΚ έχει +40 και η Λούντβιγκσμπουργκ έχει +6. Φυσικά η ΑΕΚ εννοείται ότι θα κοιτάξει να κερδίσει απόψε και να τελειώσει την πρόκριση, για να μην ασχολείται με… κομπιουτεράκια.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Ζοάν Πλάθα θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Θυμίζουμε ότι και οι 7 ξένοι παίκτες της ΑΕΚ είναι διαθέσιμοι, αφού δεν υπάρχει περιορισμός στην Ευρώπη. Ο Λάνγκστον Χολ οπότε, που έλειψε από το ματς της Πάτρας, αναμένεται να επιστρέψει στη 12άδα απόψε. Από την άλλη μεριά, η Σάσαρι προέρχεται από σπουδαία εντός έδρας νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο, με 89-83 για το ιταλικό πρωτάθλημα.

Νίκη και για τον Γέλοβατς

Ιδιαίτερα φορτισμένη η σημερινή μέρα κι αυτό διότι σαν σήμερα πριν από δύο χρόνια, είχε «φύγει» από τη ζωή ο Στέβαν Γέλοβατς, σε ηλικία μόλις 32 ετών. Είχε δώσει άνιση μάχη για ενάμιση μήνα, όντας σε καταστολή στο νοσοκομείο, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο. Είχε προηγηθεί η 14η Νοεμβρίου του 2021, όταν ο Σέρβος παίκτης είχε καταρρεύσει στο γυμναστήριο του Olympic Hall των Άνω Λιοσίων. Είναι προφανές ότι θα είναι ευχής έργον για την ΑΕΚ, να πάρει τη νίκη και για να τιμήσει τη μνήμη του αδικοχαμένου Στέβαν Γέλοβατς.

Εισιτήρια μόνο με διαρκείας και μέσω December Pass

Δεν υπάρχουν απλά εισιτήρια στα ματς της Ευρώπης, λόγω της γνωστής τιμωρίας από την περσινή σεζόν. Δικαίωμα εισόδου έχουν μόνο οι κάτοχοι των διαρκείας, ενώ θυμίζουμε ότι έχει ξεκινήσει και η διάθεση του December Pass.

Όποιοι οπαδοί της ομάδας επιθυμούν, μπορούν να γίνουν, λοιπόν, κάτοχοι Εισιτηρίων Διαρκείας για τις αναμετρήσεις της «Βασίλισσας» με αντίπαλο τη Ντιναμό Σάσαρι (Τρίτη, 05/12, 19:30), όπου κρίνεται η πρωτιά στον όμιλο και η απευθείας πρόκριση στους «16» του Basketball Champions League, και με αντίπαλο το Μαρούσι (Σάββατο, 09/12, 20:15) στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Basket League.

Tιμές Εισιτηρίων Διαρκείας: 25€ & 40€

Για τη διαδικτυακή αγορά Διαρκείας για το December Pass ΕΔΩ