ΟΠΑΔΟΙ

Πειρατές του Ονείρου πριν από την αναμέτρηση με τον Άγιαξ

✓ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ ΕΥΡΩΠΗ… Κι ενώ στο Πρωτάθλημα έχουμε την αιφνίδια διακοπή εξαιτίας των γνωστών ελεεινών καταστάσεων, η Α.Ε.Κ την ερχόμενη Πέμπτη, στις 14/12, εκστρατεύει στην Ολλανδία όπου μέσα στο γήπεδο του Άγιαξ θα παλέψει για να κατακτήσει ένα θετικό αποτέλεσμα (νίκη ή ισοπαλία) ούτως ώστε να προκριθεί στον επόμενο ευρωπαϊκό θεσμό του Conference League. Είναι το λιγότερο που αξίζει αυτή η μάχιμη Α.Ε.Κ!

✓ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ! Όλοι γνωρίζουμε ποιος είναι ο Άγιαξ και πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει ιδίως στην παρούσα φάση όπου διεκδικεί και αυτός από την πλευρά του τη νίκη για να προκριθεί. ΟΜΩΣ ας γνωρίζουν κι αυτοί ότι έχουν να κάνουν με την Α.Ε.Κ, την Ομαδάρα του Αλμέιδα που αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο και στέκεται με πολύ μεγάλες αξιώσεις απέναντι σε κάθε αντίπαλο όποιο όνομα κι αν φέρει. Πάμε λοιπόν ρε ΑΕΚΑΡΑ, μπορούμε να τα καταφέρουμε!

✓ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ – ΕΥΡΩΠΗ… Δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο από αγωνιστικής απόψεως. Όμως ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ, και απολύτως δικαιολογημένα πιστεύουμε, για τη ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ που μας έχει δείξει φέτος τα δόντια της ή για να το πούμε καλύτερα τους χαυλιόδοντές της. Μάλλον για να είμαστε ακόμη πιο ακριβείς θα λέγαμε ότι η Ουέφα είναι αυτή που επί της ουσίας λυσσάει εναντίον μας για όσους μπορούν και ερμηνεύουν σωστά τα τεκταινόμενα. Η ΠΑΕ πρέπει να έχει τα μάτια της δεκατέσσερα. Δεν πάει άλλο με… ανύπαρκτα πέναλντι, άδικες κάρτες και τη γενικότερη εχθρική στάση εναντίον μας.

✓ ΑΝΑΒΟΛΗ ΜΑ… ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ! Προσοχή! Κανένας εφησυχασμός λόγω της αναβολής. Η Ομάδα έχει μπροστά της κρίσιμα ματς για το Πρωτάθλημα που αποτελεί και τον Πρώτο, τον Κύριο, το Μεγάλο στόχο μας! Έξοδος στις Σέρρες, και κάποια στιγμή και η εμβόλιμη αγωνιστική στο Αγρίνιο. Απαιτείται σοβαρότητα και κατάλληλη προετοιμασία, οπότε το κεφάλι κάτω και σκληρή δουλειά!

✓ΘΑ ΚΑΜΕΤΕ “ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΝ”;;; Καταπιεσμένοι, καταδιωγμένοι, βασανισμένοι από τη διαιτησία, γάβροι, ήρθε η ώρα να αποτινάξετε τις αλυσίδες. Τι μαθαίνουμε ; θα κάμετε, λέει, “επανάστασιν” ενάντια στο σάπιο κατεστημένο που αδικεί τον ένδοξο και έντιμο οσφπ, αυτόν που επί δεκαετίες έχει πέσει θύμα από το ένοχο “σύστημα” που τού κλέβει τους τίτλους;;; Ρε τι άλλο θα ακούσουμε ακόμα σ’ αυτή τη χώρα του παραλόγου που έλαχε να ζούμε!

✓ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ! Να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι δολοφόνοι του Μιχάλη και οι συνεργοί τους. Και επιπλέον όσοι ευθύνονται για το γεγονός ότι οι φονιάδες έδρασαν ανεμπόδιστοι. Καμία συγκάλυψη, το αίμα του αδερφού μας ζητάει δικαίωση και το ίδιο απαιτεί σύσσωμη και η οικογένεια της Α.Ε.Κ.

✓ ΧΙΛΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ… “Άτιμος είναι ο κόσμος ετούτος. Άτιμος, άδικος. Θεέ μου πως τον κρατάς στην αγκαλιά σου και δεν τον τινάζεις κάτω να γίνει χίλια κομμάτια, να ξαναγίνει λάσπη και να πλάσεις έναν καλύτερο κόσμο.” (Νίκος Καζαντζάκης).

✓ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ : Το club της Α.Ε.Κ που πρωτοστάτησε από την Αρχή ως το Τέλος για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια με μαχητικούς αγώνες και άδικες διώξεις σε εποχές σκληρές, μα πάντα με την αλήθεια σύμμαχο και το δίκιο συνοδοιπόρο!

✓ pirates- aek η ανεξάρτητη συλλογική φωνή μας στο internet, για όσους ακόμη επιμένουν σε πιο “ρετρό” μα ποιοτικότερες διαδικτυακές επιλογές σε σχέση με τη μόδα του συρμού των φέισμπουκ και σία!

✓VENCEREMOS αδέρφια Πειρατές! Αποδείχθηκε ότι ο χρόνος, ως “αληθείας πατήρ”, δικαιώνει εκείνους που κρατάνε αλύγιστοι στις επάλξεις των Αρχών τους με συνέπεια και ψυχή βαθιά!

 ✓Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ – ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!

*QUEVA DE LOS PIRATAS*

* Έφυγε ο μπάρμπα-Γιάννης ο Πρόσφυγας. Αγαπητός σε όλο το Club, πάντα χαμογελαστός και κοντά στο Σύνδεσμο σε καλές μα και σε δύσκολες εποχές. Για πάντα αξέχαστος!

* Δίπλα ΚΑΙ στη Μπασκετική Βασίλισσα!

* Έχουμε λάβει πάρα πολλά κολακευτικά μηνύματα από πολλούς φίλους της Α.Ε.Κ για τις “Πειρατικές Αιχμές”. Δεν τα αναφέρουμε κάθε τόσο για να μη… βλογάμε συνεχώς τα γένια μας! Όμως ένα από αυτά θα το βάλουμε σήμερα εδώ και γιατί μας συγκίνησε αλλά και διότι πιστεύουμε ότι αυτή πρέπει να είναι η ουσία της (έντυπης) παρέμβασης ενός συνδέσμου. Γράφει λοιπόν, μεταξύ άλλων, ο φίλος Δημήτρης Καλύβας από Αθήνα: “Μπράβο για τη στήλη σας, για τον αιχμηρό και ποιοτικό πειρατικό λόγο, μα πάνω από όλα μπράβο γιατί εμψυχώνετε την ομάδα μας την ΑΕΚ και το λαό της σε κάθε συνθήκη”.

* Το ποδόσφαιρο δεν είναι πόλεμος. Ας το συνειδητοποιήσουν άπαντες αυτό.

* Μην δίνει κανείς αφορμές για ένταση της καταστολής και τη θέσπιση νέων απαγορευτικών μέτρων.

* Χρόνια πολλά στα αδέρφια μας που γιόρταζαν αυτές τις μέρες: Σεμ, Σάββα, Ιορδάνη, Νίκο Αγγελίδη, Νίκο Σερετάκη, Νικόλα Ξηροκώστα, Νίκο Πανταζή, Νίκο Χαριτάκη, τη Νίκη την “κοσμοναύτρια” και τη γλυκιά Νικόλ. Να είστε όλοι καλά, γεροί και με την ΑΕΚΑΡΑ στο νου και την καρδιά.

* Έχουν τα μούτρα ορισμένοι γλείφτες και το παίζουν “βασιλικότεροι του βασιλέως” στο Γήπεδο. Όταν κάποτε ήταν αυτοί οι ίδιοι που μόλις άκουγαν Νέα Φιλαδέλφεια είτε χλεύαζαν είτε τορπίλιζαν την προσπάθεια της επιστροφής. Ρε ουστ λαμόγια. Μελισσανίδη πέτα τους όξω!

* Τι χτυπιέστε ρε “αλλόθρησκοι”; Ότι και να κάνετε, το μεγαλείο της Ιστορίας και των Καταβολών της Προσφυγικής Α.Ε.Κ δεν θα μπορέσετε όχι να το φτάσετε, μα ούτε καν να το πλησιάσετε!

* Αναμένουμε με μεγάλη αδημονία τα θυρανοίξια του Μουσείου της Α.Ε.Κ μας. Θα είμαστε εκεί γιατί αγωνιστήκαμε στην πρώτη γραμμή για το Ναό και συμβάλλαμε και στο Μουσείο με σπάνια υλικά που διασώσαμε ως Club.

* Σταύρο Καζ. τιμή σου ρε μάγκα. Γιατί είσαι αληθινός ΑΕΚτζής  με ήθος και ψυχή.

* Είχαν καλομάθει οι διορισμένοι στα κάλπικα. Όμως τέρμα στο πλαστογραφημένο παραμύθι τους.

* Πειρατική αντιπροσωπεία απηύθυνε το στερνό αντίο στον μπάρμπα-Γιάννη τον Πρόσφυγα με σεβασμό και βαθιά εκτίμηση. Αδερφέ Παναγιώτη να είσαι περήφανος για τέτοιον πατέρα.

* Όχι στην καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος το οποίο ανήκει σε όλους μας και όχι σε μια ελίτ των κερδών.

* Πειρατόνια που σπουδάζουν ή εργάζονται στην Ολλανδία θα δώσουν το παρόν στο πλευρό της Ομάδας.

* Και να ήταν μόνο τα μάρμαρα;;; Οι Άγγλοι αποικιοκράτες έναν άλλο μακρινό Δεκέμβρη είχαν καταλάβει ύπουλα την Ακρόπολη και από εκεί χτυπούσαν ανηλεώς τις λαϊκές συνοικίες. Μια ζωή ίδιοι κι απαρράλαχτοι…

* Μελίνα η καρδιά μας χτυπάει μαζί σου. Έχε δύναμη, θα νικήσεις!

* Ρε αργόστροφε, άντε διάβασε τα άπαντα του Μίκυ Μάους που θες και βιβλιοθήκη κακομοίρη.

* Η σωστή πλευρά της Ιστορίας είναι με τον πολυβασανισμένο Παλαιστινιακό Λαό που επί 8 δεκαετίες βιώνει πόνο, προσφυγιά και διωγμούς.

* Ηλία Μ., θερμά συλλυπητήρια για τη μητέρα σου αδερφέ μας. Να είσαι καλά να τη θυμάσαι.

* Είμαστε δίπλα στη “ΦΛΟΓΑ”, το Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια. Το έργο που επιτελεί είναι τεράστιο και οι “Πειρατές του Ονείρου” το γνωρίζουμε πολύ καλά.

* Α.Ε.Κ σημαίνει Αλληλεγγύη και Ανθρωπιά!

* Καθημερινά διαβάζουμε την “Ώρα”. Το Σάββατο ΚΑΙ τον “Δικέφαλο Αετό”.

* 30 χρόνια Πειρατές – 30 χρόνια στις επάλξεις για την ΑΕΚΑΡΑ μας!

* Α.Ε.Κ : προστάτιδα Μητέρα όλων των Προσφύγων!

Α.Ε.Κ  ΓΕΡΑ – ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ!

Για την υπογραφή:

Συσπείρωση Οπαδών Α.Ε.Κ

“ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”