ΟΠΑΔΟΙ

Original 21: Πανηγυρίζουμε το πρωτάθλημα από τα τσιμέντα και αφήνουμε την αγέλη του Αλμέιδα να το χαρεί

Αδέρφια μας Ενωσίτες,

Η ΑΕΚ μας βρίσκεται μισό βήμα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ενός πρωταθλήματος για το οποίο ΟΛΟΙ μας, διοίκηση, προπονητές, παίχτες, κόσμος, ο καθένας από το δικό του μετερίζι, έχουμε δώσει με ψυχή και σώμα τον αγώνα μας.

Ένα πρωταθλημα κόντρα σε όλους και όλα που αυτό από μόνο του το κάνει πιο γλυκό, πιο μάγκικο, πιο αρχιδάτο!

Ας το χαρούμε, ας το πανηγυρίσουμε λοιπόν αύριο με όλη μας την καρδιά, με όλη μας τη ψυχή.

Ξέρουμε πως τα συναισθήματα μας εκείνη την ώρα δεν θα ελέγχονται από τίποτα άλλο εκτός από την καρδιά μας. Με αυτήν και μόνο αγαπάμε την ΑΕΚ και η καρδιά δεν μπορεί να πάρει καμία εντολή, είτε στην λύπη, είτε πολύ περισσότερο στην ατελείωτη χαρά μας.
Αύριο όμως ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να προσθέσουμε και λίγο μυαλό (όσο μας έχει απομείνει).

Αύριο ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να μην δώσουμε κανένα απολύτως δικαίωμα και για τίποτα.

Πανηγυρίζουμε όλοι μαζί το πρωταθλημα από τον φυσικό μας χώρο… τα τσιμέντα της κερκίδας και αφήνουμε τον Ματίας και την αγέλη του να το χαρούν με την ψυχή τους στον φυσικό τους χώρο.. στο χόρτο. Εκεί που μοίρασαν πόνο σε όποιον βρέθηκε μπροστά τους.

Προστατεύουμε την προσπάθεια ΟΛΩΝ μας, προστατεύουμε την ΑΕΚ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ.

Δεν δίνουμε δικαίωμα σε κανέναν… τους αφήνουμε να βλέπουν από την τηλεόραση να το σηκώνει ο Αραούχο με τον Πέτρο, τους αφήνουμε να βλέπουν να “καίγεται” η Φιλαδέλφεια, η Αθήνα, η Ελλάδα ολόκληρη.

Τους αφήνουμε να βλέπουν όλα αυτά και να μην τους περνάει ο πόνος ούτε με ντεπόν, ούτε με πονστάν, ούτε με αλγκοφρέν… να χρειαστεί να πάρουν και PROCTO-SYNALAR… οι ΝΑΝΟΙ!

ΑΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ