AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκη της ΑΕΚ Β αφιερωμένη στον τραυματία Λεφράνκ

Η ΑΕΚ Β νίκησε 1-0 την Κοζάνη στον εξ αναβολής αγώνα της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League 2.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε αποκλειστικά στην ΑΕΚ Β που έχασε ευκαιρίες και έφτασε τελικά στο γκολ στο 43′, όταν ο Τσιμπούκας έστειλε άθελά του τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, προσπαθώντας να αποκρούσει ένα γύρισμα του Σταύρου Πήλιου. Ηταν η τρίτη νίκη στα τελευταία τέσσερα ματς για την ΑΕΚ Β που πλέον ισοβαθμεί στην 5η θέση με την Κοζάνη και την Καρδίτσα, την οποία υποδέχεται την Κυριακή στο Σεραφείδειο.

Πριν τον αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη το αποβιώσαντα Κώστα Νεστορίδη, ενώ οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ Β αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια. Επίσης αφιέρωσαν το γκολ και τη νίκη τους στον συμπαίκτη τους Ιλιάς Λεφράνκ που την περασμένη εβδομάδα υπέστη ρήξη χιαστού.

ΑΕΚ: Γκίνης, Κατσικάς, Χρυσόπουλος, Γεμπόα, Πήλιος, Φοφανά, Ρουκουνάκης, Κοντορούχας (81′ Κοσίδης), Λαμαρανά, Χριστόπουλος, Ζίνι (66′ Τιεϊ).

ΚΟΖΑΝΗ: Μπογκντάνοβιτς, Πάνος, Τζημόπουλος, Τσιμπούκας, Τάτσης, Καραγιάννης (55′ Κάνουλας, 71′ λ.τρ. Ποζατζίδης), Ψάλτης (60′ Δόρης), Ασλαμπάλογλου (71′ Κόφας), Καλλέργης, Γραμμένος, Σιατραβάνης (60′ Αποστολίδης).