AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το… αλογάκι έχει πονοκέφαλο!

Η ΑΕΚ Β αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με την ΑΕΛ στο Σεραφείδειο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των play offs της Super League 2.

Σε ένα από τα καλύτερα ματς της κατηγορίας στην τρέχουσα σεζόν και μπροστά στις γεμάτες από πλήθος και πάθος εξέδρες του Σεραφείδειου, η ΑΕΚ Β διατήρησε το αήττητό της απέναντι στη συγκεκριμένη αντίπαλο με γκολ του Γάλλου φορ Ζαν Πιέρ Τιεϊ στο 94′!

Η ομάδα μας είχε προηγηθεί στο 44′ με τον Μαχαίρα από ασίστ του Ζίνι, η Λάρισα ανέτρεψε την κατάσταση με τα γκολ των Παπαγεωργίου και Πεντρόζο, αλλά η ΑΕΚ Β ισοφάρισε στο 75′ με εξαιρετικό πλασέ του Ζίνι. Η ΑΕΚ προηγήθηκε εκ νέου με τον Βλιώρα, αλλά ο Τιεϊ στο 4ο των καθυστερήσεων είπε την τελευταία λέξη με το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα.

ΑΕΚ Β: Θεοχάρης, Κάτσικας (64′ Παυλίδης) Χρυσόπουλος, Γεμπόα, Ραντόνια, Φοφανά (64′ Γκολφίνος) Λαμαράνα (64′ Ρουκουνάκης) Ζίνι, Μαχαίρας, Χριστόπουλος (74′ Τιεϊ) Θεοδωρίδης (58′ Σαμπανάτζοβιτς).

ΑΕΛ: Σουλούκος, Καλουτσικίδης (70′ Θ. Παπαγεωργίου) Μαϊδανός (84′ Παπαδόπουλος) Ηλιάδης, Γιανναράκης, Πλέγας, Αντράντα, Νίνο (58′ Οσονού) Πεντρόζο (84′ Βλιώρας) Παπαγεωργίου (70′ Θωμαϊδης) Μαυριάς.