AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Με μοναδικό στόχο την “καθαρή” νίκη

Τον ΑΟ Θήρας υποδέχεται στο ΕΑΚ Ολυμπιακού Χωριού το Σάββατο (16/12, 18:00) η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Συλλόγου, που θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μετά τις δύο διαδοχικές ήττες που έχει υποστεί.

Οι «κιτρινόμαυρες» είναι έτοιμες να τα δώσουν όλα, ώστε να συμβεί αυτό, απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Η ΑΕΚ, εφόσον κατακτήσει «καθαρή» νίκη, «πιάνει» την ομάδα της Σαντορίνης στους 21 βαθμούς (δείτε τη βαθμολογία ΕΔΩ).

Ο Γιουνούς Οτσάλ δήλωσε σχετικά με το παιχνίδι: «Έχουμε δύο δύσκολα παιχνίδια, υπό δύσκολες συνθήκες. Είμαστε, όμως, έτοιμοι. Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι να νικήσουμε τη Θήρα».

Η Κατερίνα Γιώτα, είπε: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την πρωτοπόρο αυτή την στιγμή ομάδα του πρωταθλήματος. Και αυτό αποδεικνύει πως πρέπει να παρουσιαστούμε απόλυτα συγκεντρωμένες και έτοιμες για να κερδίσουμε. Προερχόμαστε από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα και αύριο οφείλουμε να αντιδράσουμε και να κατακτήσουμε τους βαθμούς της νίκης. Από εκεί και πέρα ο δρόμος είναι μακρύς, εμείς δουλεύουμε καθημερινά και έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας, αλλά και στην ομάδα, πως θα επιτύχουμε στο τέλος τους στόχους μας».

Τέλος, η Παναγιώτα Ξανθοπούλου δήλωσε: «Το παιχνίδι του Σαββάτου για εμάς είναι πολύ σημαντικό. Η ομάδα της Σαντορίνης είναι πρώτη μέχρι στιγμής βαθμολογικά και είναι μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Ωστόσο για εμάς δεν αλλάζει κάτι, θα δώσουμε ότι έχουμε έτσι ώστε να πάρουμε την νίκη στο γήπεδο μας και μπροστά στον κόσμο μας που μας βοηθάει πάντα με την παρουσία και την φωνή του».