AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Για την «καθαρή» νίκη απέναντι στο Αιγάλεω

Η ΑΕΚ μετά την επιτυχημένη δοκιμασία στην Βούλα, θέλει να συνεχίσει θετικά. Ο «Δικέφαλος» υποδέχεται το Σάββατο (26/11, 18:45) το Αιγάλεω στο «Απ. Κόντος», για την 7η αγωνιστική τη Volley League Γυναικών. Οι «κιτρινόμαυρες» έχουν την ψυχολογία και πάνε… φουλ για μία «καθαρή» νίκη.

Ο κόσμος καλείται για ακόμα μία φορά να γεμίσει το γήπεδο και να στηρίξει τις «κιτρινόμαυρες» με τη φωνή του και μόνο. Όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στη Νέα Φιλαδέλφεια, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά το παιχνίδι από το AEK A.C. TV. Εισιτήρια θα διατίθενται έξω από το γήπεδο.

O τεχνικός της ΑΕΚ, Γιουνούς Οτσάλ, είδε όλες τις αθλήτριές του να προπονούνται κανονικά και να βρίσκονται στη διάθεσή του.

Η Κωνσταντίνα Βλαχάκη δήλωσε στο aek.gr: «Παίζουμε με το Αιγάλεω που αν και δεν έχει καταφέρει ακόμα κάποια νίκη στο πρωτάθλημα αποτελείται από αξιόλογες αθλήτριες γι αυτό θα πρέπει να μπούμε στο παιχνίδι συγκεντρωμένες να ακολουθήσουμε την τακτική μας και να πάρουμε την καθαρή νίκη που θελουμε. Παίζουμε εντός γι αυτό και περιμένουμε τους φιλάθλους να παρεβρεθούν και να μας στηρίξουν με την παρουσία τους».