AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Για την πρόκριση στα Προημιτελικά με Ηνίοχο

Τελευταίο παιχνίδι για το 2023 για την ανδρική ομάδα Futsal της ΑΕΚ, που φιλοξενείται την Πέμπτη (28/12, 20:00) από τον Ηνίοχο στο Αθλητικό Κέντρο «Σαργκάνης-Μπέριος» για τη Φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Υπερκυπελλούχοι, θέλουν μόνο τη νίκη που θα τους δώσει και το εισιτήριο για τα Προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας το νικητή του ζευγαριού Καλαμάτα-Αθήνα ’90.

Ο Άγγελος Εμμανουηλίδης επέλεξε στην αποστολή του αγώνα τους: Μάνο, Ταρνανίδη, Πάις Αγ., Θεοφίλου, Πάις Αρ., Αδαμόπουλο, Σάλας, Τροβάτο, Βλασταρά, Ντάτη.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» δήλωσε στο aek.gr: «Βρισκόμαστε στη Φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας και παίζουμε αντίπαλοι με ένα ιστορικό σωματείο για το ποδόσφαιρο σάλας, τον Ηνίοχο. Αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών και έχουμε και κάποιες απουσίες παικτών για τον αυριανό αγώνα. Το Κύπελλο είναι ένας από τους βασικούς στόχους της ομάδας και πάμε να πάρουμε την πρόκριση. Η ομάδα πάρα το γεγονός ότι διανύουμε τις γιορτές, συνεχίζει σε εντατικούς ρυθμούς με προπονήσεις και φιλικά, καθώς το άλλο Σαββατοκύριακο με το νέο έτος συνεχίζεται και το Πρωτάθλημα. Να ευχηθώ καλές γιορτές σε όλους και ο Σύλλογός μας να έχει πολλές επιτυχίες σε όλα τα αθλήματα».