ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εγκρίθηκε η τροποποίηση του προγράμματος από τη Super League

Η Stoiximan Super League εξέφρασε ομόφωνα τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, ενώ εγκρίθηκε με πλειοψηφία η τροποιποίηση του ετήσιου προγράμματος αγώνων.

Η Stoiximan Super League εξέδωσε ανακοίνωση με τις αποφάσεις που λήφθησαν στο σημερινό (27/12) Διοικητικό Συμβούλιο. Η λίγκα αποφάσισε ομόφωνα με ψήφισμα να εκφράσει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του 31χρονου αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη, αλλά και να στηρίξει ηθικά και υλικά την οικογένειά του.

Παράλληλα αποφασίστηκε η αναπληρώτρια πρόεδρος, Κάτια Κοξένογλου να παραστεί στην κηδεία. Ταυτόχρονα εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία η τροποποίηση του ετήσιου συνοπτικού προγράμματος, η οποία “προκλήθηκε” από τη διακοπή λόγω του κωλύματος των διαιτητών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Stoiximan Super League: “Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, με ψήφισμά του, εξέφρασε τα βαθύτατα συλλυπητήριά του στην Οικογένεια του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.

Ομόφωνα το Δ.Σ. αποφάσισε επίσης να στηρίξει ηθικά και υλικά την Οικογένεια του εκλιπόντος, καθώς και τη θεσμική εκπροσώπηση της διοργανώτριας αρχής στην εξόδιο ακολουθία, από την αν. πρόεδρο της Super League Κάτια Κοξένογλου.

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από το Δ.Σ. της Super League η τροποποίηση του ετήσιου συνοπτικού προγράμματος αγώνων του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών)”.