AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, μπαίνετε και κερδίζετε

Τα περιθώρια έχουν στενέψει για την ΑΕΚ, καθώς σε νέα απώλεια βαθμών θα απομακρυνθεί από την κορυφή. Για το λόγο αυτό η νίκη είναι επιτακτική στο σημερινό (17:00, Novasports) παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες. Εκεί όπου χθες η κιτρινόμαυρη αποστολή γνώρισε την αποθέωση στο ξενοδοχείο με τον κόσμο της ομάδας να… ντοπάρει τους πάντες για το διπλό.

Θυμίζουμε πως η Ένωση προέρχεται από μια δύσκολη εβδομάδα, η οποία ξεκίνησε με την ήττα στο Άμστερνταμ από τον Άγιαξ που σήμανε το φινάλε του ευρωπαϊκού της ταξιδιού, ενώ τη Δευτέρα έμεινε στο 2-2 απέναντι στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, κάνοντας μια… χοντρή γκέλα. Και αυτό διότι βρέθηκε να προηγείται με 2-0 στο τέταρτο, έδειξε να καθαρίζει και χαλάρωσε, με αποτέλεσμα να πληρώσει για άλλο ένα παιχνίδι τα αμυντικά της ζητήματα και να πάρει έναν αντί για τρεις βαθμούς.

Στα εκτός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα μετρά 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα. Άρα το σημερινό ματς είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για την 5η νίκη ώστε να κλείσει μια πετυχημένη χρονιά. Ο Ματίας Αλμέιδα μετρά οκτώ απουσίες, καθώς δεν  υπολογίζει στις υπηρεσίες οκτώ παικτών και συγκεκριμένα στους Πινέδα, Άμραμπατ, Σιντιμπέ, Στάνκοβιτς, Αραούχο, Πόνσε, Πισάρο και Κάλενς. Αντιθέτως, επέστρεψε ο Μοχαμάντι.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Παρά τις πολλές απουσίες ο Αλμέιδα συμπεριέλαβε στην αποστολή τους εξής παίκτες: Aθανασιάδης, Θεοχάρης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Πήλιος, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Ραντόνια, Γεμπόα, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Ελίασον και Ζίνι.

Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ

Ωστόσο στο μυαλό του Αργεντίνου τεχνικού δεν θα γίνουν πολλές αλλαγές. Θέλει μια σίγουρη 11άδα που θα φέρει το διπλό αλλά πρωτίστως θέλει αλλαγή νοοτροπίας χωρίς ατομικά λάθη. Έτσι λοιπόν κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Αθανασιάδης με τετράδα στην άμυνα του Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον. Στην επίθεση θα βρεθούν οι Τσούμπερ και Λιβάι Γκαρσία.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος
Bοηθοί: Φωτόπουλος, Βεργέτης
Τέταρτος: Τσακαλίδης
VAR: Διαμαντόπουλος, Πετρόπουλος