AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το κοντέρ γράφει έξι ισάριθμες νίκες και 13-0

Στα έξι τελευταία της παιχνίδια με τη Λαμία, η ΑΕΚ έχει ισάριθμες νίκες χωρίς να δεχθεί γκολ με το σερί αυτό να ξεκινά έπειτα από τη λευκή ισοπαλία ανάμεσα στις δύο ομάδες στις 21 Δεκεμβρίου 2019 στη Λαμία.

Η ΑΕΚ δεν έχει δεχθεί τέρμα από τη Λαμία στα εννέα τελευταία τους παιχνίδια, μαζί με αυτό για το Κύπελλο Ελλάδος στις 25 Σεπτεμβρίου 2019, γίνονται εννέα οι νίκες χωρίς να δεχθεί τέρμα.

Η ομάδα της Φθιώτιδας σημείωσε το τελευταίο της τέρμα απέναντι στους Κιτρινόμαυρους στις 14 Απριλίου 2019, στο 2-2 (34’ Μπαράλες, 53’ Μπαράλες – 4’ Μάνταλος, 67’ Μπογιέ).

Η ΑΕΚ στην έδρα της με τη Λαμία έχει το απόλυτο, με έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και με συντελεστή τερμάτων 13-0. Στις πρώτες τρεις φορές που υποδέχθηκε την ομάδα της Φθιώτιδας επικράτησε με 2-0, ενώ στη συνέχεια υπήρξε το 3-0, το 1-0 και πάλι 3-0 στην περσινή τους αναμέτρηση που είναι και η τελευταία τους χρονικά.

Σε κανένα από τα εντός έδρας παιχνίδια τους μέχρι πέρσι δεν υπήρχε διπλός σκόρερ, αλλά ο Φαν Βέρτ κατάφερε να σημειώσει δύο τέρματα με κεφαλιά στο ίδιο παιχνίδι και έτσι έγινε ο πρώτος σε εντός έδρας παιχνίδι. Στην αναμέτρηση τους για τον Α’ Γύρο στο περσινό πρωτάθλημα το είχε κάνει και ο Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος σκόραρε δύο φορές στη νίκη της ΑΕΚ με 3-0 στη Λαμία.

6 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

6 ΝΙΚΕΣ ΑΕΚ

– ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

– ΝΙΚΕΣ ΛΑΜΙΑ

ΓΚΟΛ 13-0