AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστροφή στις νίκες θέλει η ΑΕΚ κόντρα στη Λαμία

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Μετά τα δύο αρνητικά αποτελέσματα κόντρα σε Κηφισιά και Μαρσέιγ, η ΑΕΚ καλείται από σήμερα κιόλας να επιστρέψει στις νίκες με αντίπαλο την αξιόμαχη Λαμία. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 19:30 με μετάδοση από το Cosmote Sport 2.

Οι νταμπλούχοι θέλουν να παραμείνουν στις πρώτες θέσεις και να πάνε με ανεβασμένη ψυχολογία και ηρεμία στη διακοπή του πρωταθλήματος. Ο Ματίας Αλμέιδα σε ένα ακόμη παιχνίδι πάντως μετρά απουσίες. Αυτές του τιμωρημένου Γαλανόπουλου και των τραυματιών Γιόνσον, Ρότα, Ζίνι, Άμραμπατ και Χατζισαφί.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Έτσι η αποστολή που επέλεξε ο κόουτς του Δικεφάλου απαρτίζεται από τους εξής: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Πήλιος, Κάλενς, Βίντα, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Πόνσε, Ελίασον, Πισάρο.

Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ

Με δεδομένων των απουσιών ο Αλμέιδα προσανατολίζεται στη διάταξη και στα πρόσωπα που θα επιλέξει για το σημερινό ματς απέναντι στη Λαμία. Μία σκέψη και ίσως η πιο πιθανή είναι η εξής: Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ελίασον, Πινέδα, Σιμάνσκι, Πισάρο, Τσούμπερ, Γκαρσία.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Διαιτητής: Τσέτσιλας
Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος, Κόλλιας
4ος: Τσακαλίδης
VAR: Βεργέτης, Στεφανής