AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θέλουν να φορτώσουν τη δολοφονία του Μιχάλη σε οπαδό της ΑΕΚ για να ελευθερώσουν τους Κροάτες

Το AEK24HOURS σας μεταφέρει την ωμή πραγματικότητα από τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη που εδώ και τέσσερις μήνες δεν έχει βρεθεί αυτός ή αυτοί που του στέρησαν τη ζωή.

Η ωμή πραγματικότητα είναι πως γίνεται προσπάθεια να φορτωθεί η δολοφονία του 29χρονου σε οπαδό της ΑΕΚ για να βγουν… λάδι οι Κροάτες και όσοι οπαδοί του Παναθηναϊκού εμπλέκονται προκειμένου να βγουν από τη φυλακή και να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

Το νέο σενάριο που είδε το φως της δημοσιότητας έρχεται από “ΤΑ ΝΕΑ”.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ:

Σύμφωνα με το σκεπτικό, «ο 29χρονος Κατσούρης χτυπήθηκε με μαχαίρι από τον 35χρονο συνοπαδό του κατά λάθος, κατά τη διάρκεια της πρώτης μαζικής επίθεσης Κροατών χούλιγκαν στην οδό Κιουτάχειας, στη Νέα Φιλαδέλφεια κι ενώ προσπαθούσαν να αμυνθούν από τα χτυπήματα που δέχονταν».

Από την άλλη, ωστόσο, νομικοί επισημαίνουν ότι μια τέτοια δίωξη δεν στηρίζεται σε στοιχειωδώς επαρκή στοιχεία καθώς η συγκεκριμένη εκδοχή παρουσιάζει λογικά κενά.

Άξιο αναφοράς, όπως επισημαίνουν τα «Νέα» είναι το γεγονός ότι για τον 35χρονο «είχαν διατυπωθεί αρχικά υπόνοιες ότι είχε χτυπήσει τον Κατσούρη στην προσπάθεια διαφυγής τους από τον χώρο της συμπλοκής. Το σενάριο αυτό είχε καταρριφθεί αφού διαπιστώθηκε ότι σταγόνες αίματος του Κατσούρη βρέθηκαν περίπου 80 μέτρα μακριά.

Η νέα εκδοχή αναφέρει ότι ενδέχεται να τον είχε πλήξει στο σημείο της πρώτης εφόδου των Κροατών.

Το μαχαίρι -που παραδέχτηκε ο 35χρονος ότι του άνηκε- βρέθηκε αργότερα στην κατοχή Κροάτη χούλιγκαν στη Ριζούπολη. Όμως, τα στοιχεία που τον αποσυνδέουν από τη δολοφονία, σύμφωνα με τον νομικό του εκπρόσωπο Χριστόδουλο Γίλια, είναι «ότι δεν υπάρχει οπτικό υλικό από τη στιγμή του μοιραίου πλήγματος, ότι βρισκόταν σε απόσταση πέντε μέτρων από το θύμα την ώρα της επίθεσης και ότι εκείνος έβγαλε το μαχαίρι μετά την επίθεσή τους». Μάλιστα, όπως τονίζει, «έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ βρέθηκε άλλο ένα μαχαίρι με αίμα του 29χρονου και το οποίο δεν έχει διαπιστωθεί σε ποιον ανήκε».

Τέλος, νομικοί σχολιάζουν ότι «οι σταγόνες αίματος του Μιχάλη στο μαχαίρι του 35χτομου μπορούν να εξηγηθούν γιατί πράγματι -όπως φαινεται σε βίντεο- έτρεχε δίπλα του και μπορεί να έπεσαν σε αυτό».