AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πήλιος: Τρομερό συναίσθημα να παίζεις στην ΑΕΚ

Χαρούμενος για τη συμμετοχή του στο σημερινό παιχνίδι με την ΑΕΚ κόντρα στη Λαμία εμφανίστηκε ο Σταύρος Πήλιος, υποστηρίζοντας πως το συναίσθημα να φοράς την κιτρινόμαυρη φανέλα είναι τρομερό!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Πως είδες τη νίκη επί της Λαμίας;

Είπαμε ότι έπρεπε να επιστρέψουμε στις νίκες σήμερα, ήμασταν σοβαροί, εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας και ήρθε το 3-0.

Για την αποτελεσματικότητα που έδειξε σήμερα η ομάδα σε σχέση με άλλα ματς;

Ήρθε γρήγορα το πρώτο, όπως προείπαμε εκμεταλλευτήκαμε και τις φάσεις που κάναμε και νικήσαμε. Δεν βάζαμε εύκολα γκολ στα προηγούμενα παιχνίδια, το είδαμε και στην Κηφισιά, αλλά σήμερα το κάναμε και ήρθε το σκορ 3-0.

Πως νιώθεις, δύο σερί παιχνίδια με την φανέλα της ΑΕΚ;

Είναι τρομερό το συναίσθημα, ειδικότερα σε αυτό το γήπεδο όταν παίζεις το κάνει ακόμα καλύτερο. Ήθελα πολύ να έρθω στην ΑΕΚ, ευχαριστώ τον προπονητή, τους συμπαίκτες μου που με εμπιστεύτηκαν και φαίνεται και στο χορτάρι πλέον αυτό.

Πως είναι να δουλεύεις με τον Αλμέιδα;

Είναι δύσκολο, είναι έντονες οι προπονήσεις, στην προηγούμενη ομάδα μου τα επίπεδα ήταν πιο χαμηλά. Έχει απαιτήσεις ο προπονητής, έχει σοβαρότητα και μέρα με την μέρα γίνομαι καλύτερος. Σίγουρα είναι δύσκολες ακόμα και οι προπονήσεις, νιώθω καλύτερα όμως τώρα, νιώθω κομμάτι της ομάδας και ότι μπορώ να προσφέρω.