AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άμπραμπατ: Ο Αλμέιδα ξέρει τι κάνει, “φρέσκο αίμα” λέει και λειτουργεί

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Νόρντιν Άμραμπατ για τον Ματίας Αλμέιδα μετά το ισόπαλο 1-1 της ΑΕΚ με τον Άγιαξ στη Νέα Φιλαδέλφεια για την 2η αγωνιστική της της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός σε δηλώσεις του στο ESPN είπε τα εξής…

Αρχικά, ρωτήθηκε για τον Άγιαξ και επισήμανε: «Ο Σούταλο θα φτάσει εκεί που πρέπει. Πιστέψτε με, μόλις προσαρμοστεί λίγο… Έχει μεγάλες ικανότητες. Ο Άβιλα πρέπει να παίρνει λιγότερα ρίσκα στο παιχνίδι του. Αλλά ο Άγιαξ διαθέτει παίκτες με δυνατότητες. Είναι δεδομένο. Και ο Μπέργκις παραμένει ένας καλός παίκτης. Και ο Μπόμπεϊ, τι θηρίο. Ειδικά μετά από όσα έζησε την περασμένη εβδομάδα (σ.σ.:τη σύγκρουση με τον τερματοφύλακα της Βάαλβαϊκ), νομίζω ότι ήταν εντυπωσιακός».

Σχετικά με τη φυσική κατάσταση που έχει ο ίδιος, αν και είναι 36 ετών, ο Άμραμπατ πρόσθεσε: «Κάνουμε τακτικά τεστ φυσικής κατάστασης. Πάντα βρίσκομαι στους τρεις κορυφαίους, οπότε είναι καλό».

Τέλος, υπογράμμισε για τον Ματίας Αλμέιδα τα παρακάτω: «Ο προπονητής μας, κάνει πολύ ροτέισον, όπως ο Ρότζερ Σμιντ στην Αϊνχτόφεν. Ο προπονητής αντικαθιστά συνήθως και τους τέσσερις επιθετικούς μετά από το 65’. “Φρέσκο αίμα”, λέει και λειτουργεί. Κερδίσαμε το νταμπλ και έχουμε λίγους τραυματισμούς. Ο προπονητής ξέρει, τι κάνει».