AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Πήλιος και η απόκτηση αριστερού μπακ τον Ιανουάριο

Τόσο στο παιχνίδι με την Κηφισιά όσο και σε αυτό με τη Λαμία ο Σταύρος Πήλιος πήρε χρόνο συμμετοχής από τον Ματίας Αλμέιδα. Κάτι το οποίο έπρεπε να γίνει προκειμένου να είναι έτοιμος μιας και η συμμετοχή των Εχσάν Χατζισαφί και Μίλαντ Μοχαμαντί στο Asian Cup με το Ιράν τον Ιανουάριο, αναγκάζει την Ένωση να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον Έλληνα μπακ.

Ο προπονητής της ΑΕΚ πιστεύει πολλά στον 23χρονο παίκτη και στα επόμενα ματς αναμένεται να του δώσει κι άλλο χρόνο στα πόδια του.

Ωστόσο τα δεδομένα στην ΑΕΚ δεν αλλάζουν και στόχος είναι η απόκτηση ενός ακόμη αριστερού οπισθοφύλακα τον Ιανουάριο. Ο Χατζισαφί έχει οψιόν ανανέωσης στο συμβόλαιό του για έναν ακόμη χρόνο, η οποία όπως όλα δείχνουν αναμένεται να ενεργοποιηθεί. Το μέλλον του Μοχαμαντί όμως δεν είναι τόσο ξεκάθαρο, μιας και το δικό του συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι. Συζήτηση για ανανέωση δεν έχει γίνει και δεν είναι σίγουρο ότι υπάρχει τέτοια πρόθεση.

Οπότε το πλάνο με τα τωρινά δεδομένα είναι πως οι Χατζισαφί, Πήλιος και ο παίκτης που θα αποκτηθεί, θα αποτελέσουν τις λύσεις για το αριστερό άκρο της άμυνας τη νέα σεζόν. Όλα αυτά πάντα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.