AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Να πιει… νερό στη λίμνη των Ιωαννίνων θέλει η ΑΕΚ

Νικήτρια θέλει να φύγει η ΑΕΚ από το σημερινό (17:00, Novasports Prime) παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League.

Η Ένωση θέλει να… πιει νερό στη λίμνη των Ιωαννίνων, θέλοντας να εξασφαλίσει τους τρεις βαθμούς. Για να το καταφέρει αυτό θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη στο στόχο της που είναι οι ευκαιρίες να γίνουν γκολ.

Αγωνιστικά προβλήματα σαφώς και υπάρχουν όπως συμβαίνει σε ένα ακόμη ματς για τον Ματίας Αλμέιδα. Ο κόουτς του Δικεφάλου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Αραούχο, Μουκουντί, Γκαρσία και Γιόνσον. Αντίθετα επιστρέφουν οι Πινέδα και Κάλενς που ενσωματώθηκαν τελευταία στην αποστολή της ΑΕΚ λόγω των επίσημων υποχρεώσεών τους με τις εθνικές τους.

Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ

Έτσι λοιπόν με τις απουσίες που υπάρχουν ο Αλμέιδα θα προσπαθήσει να παρατάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα, το οποίο όπως όλα δείχνουν φέρνει τον Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια. Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Χατζισαφί στην τετράδα της άμυνας. Τους Ελίασον, Σιμάνσκι, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς στη μεσαία γραμμή και τους Πόνσε – Τσούμπερ στην επίθεση σε ένα 4-4-2.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος
Α’ Βοηθός: Κωνσταντίνος Ψαρρής
Β’ Βοηθός: Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου
4ος διαιτητής: Δημήτριος Μαλούτας
VAR: Ευάγγελος Μανούχος