AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Η κορυφή περνάει από τη Νέα Φιλαδέλφεια

Για λίγο στην άκρη αφήνει το ευρωπαϊκό της κοστούμι η ανδρική ομάδα Χάντμπολ της ΑΕΚ, καθώς το Σάββατο (25/11, 18:00) αντιμετωπίζει στη Νέα Φιλαδέλφεια τον Ιωνικό για την 9η αγωνιστική της Handball Premier.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας, θέλουν μόνο τη νίκη ώστε να επιστρέψουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μετά τη νίκη του ΟΣΦΠ/Ομίλου Ξυνή κόντρα στον Διομήδη. Το παιχνίδι μόνο εύκολο δε θα είναι, καθώς οι «μπλε» είναι μία ομάδα ιδιαίτερα επικίνδυνη, ιδίως στο «Ζ. Αλεξάνδρου». Ο αγώνας θα διεξαχθεί χωρίς θεατές λόγω προβλήματος στην αδειοδότηση του γηπέδου.

Ο Ντράγκαν Τζούκιτς έχει στη διάθεσή του όλους τους διαθέσιμους αθλητές. Καταστρώνει τα πλάνα του έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του και την ευρωπαϊκή «μάχη» με την Γκόρνικ Ζάμπρζε που έρχεται.

Ο Χρήστος Κεδέρης δήλωσε στο aek.gr: «Παίζουμε με τον Ιωνικο σε μια πολύ μεγάλη σειρά αγώνων που δίνουμε αυτό το διάστημα. Καλούμαστε να μείνουμε συγκεντρωμένοι για 60 λεπτά χωρίς να σκεφτούμε το ματς της Τρίτης που έρχεται. Μόνο έτσι θα φτάσουμε στους δυο βαθμούς».