AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΑΕΚ έχει στείλει μήνυμα στον Αραούχο πως θέλει να τον κρατήσει για πάντα

Το συμβόλαιο του Σέρχιο Αραούχο με την ΑΕΚ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Ο Τσίνο έχει αγαπηθεί από τον κόσμο της ομάδας, ανταποδίδοντας αυτή την αγάπη. Έχει γίνει σύνθημα στα χείλη των κιτρινόμαυρων, έχει εισπράξει σεβασμό από τον Ματίας Αλμέιδα και από τον οργανισμό ΑΕΚ και γενικότερα είναι ένα από τα… διαμάντια που κοσμούν τα ελληνικά γήπεδα με τη συμπεριφορά του.

Η διοίκηση της Ένωσης του έχει στείλει ξεκάθαρο μήνυμα πως θέλει να τον κρατήσει για πάντα. Προτίθεται να τον πληρώσει καλά, ακόμα και να του παρέχει όποιες διευκολύνσεις θέλει. Ένα πράγμα όμως είναι αυτό που δυσκολεύει τον 31χρονο στράικερ να πάρει από τώρα την τελική του απόφαση. Η κόρη του.

Ο Αραούχο έχει μια επτάχρονη κόρη, η οποία ζει μόνιμα στην Ισπανία και ο ίδιος θα ήθελε να την είχε συνέχεια κοντά του. Αυτός είναι ο βασικότερος δεσμός του με την Λας Πάλμας και ο μοναδικός λόγος που θα σκεφτόταν να φύγει από την αγαπημένη του ΑΕΚ. Εκείνη ήταν και ο λόγος που το 2018, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έπαιξε στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας με τη Λας Πάλμας και όχι στο Champions League με την Ένωση. «Κάθε φορά που πάω στην Ισπανία με ρωτάει η κόρη μου γιατί πρέπει να φύγω πάλι και αυτό το κάνει κάθε φορά πιο πολύπλοκο επειδή είναι μακριά», είχε πει τον Μάιο σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Ντέμη Νικολαΐδη στη Nova.

Φυσικά οι κιτρινόμαυροι δεν θα του ασκήσουν πίεση διότι μιλάμε για ένα λεπτό ζήτημα. Καλό θα είναι πάντως σε περίπτωση αρνητικής απάντησης από τον Αραούχο οι άνθρωποι του Δικεφάλου να αρχίσουν να ψάχνουν τον αντικαταστάτη του από τώρα.