AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τζαβέλλας: Η νίκη είναι αφιερωμένη στον Φερνάντες

Ο Γιώργος Τζαβέλλας ήταν από τους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος της ΑΕΚ στην Τούμπα. Εξαιρετική αρχηγική παρουσία στο κέντρο της άμυνας με τον Βίντα, δικαιώνοντας σε απόλυτο βαθμό τον Ματίας Αλμέιδα που τον επέλεξε.

Σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova ο Έλληνας στόπερ δήλωσε:

Για τα ψυχικά αποθέματα που έχει βγάλει η ομάδα;

«Πολλά συναισθήματα. Ειδικά για μένα. Και απ’ αυτή τη σεζόν και από το πέρασμά μου εδώ. Παίξαμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε να παίξουμε. Κοιτάξαμε τον ΠΑΟΚ στα μάτια. Παίζει καλό ποδόσφαιρο. Η αλήθεια είναι ότι ζοριστήκαμε μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Όμως αυτή η ομάδα δείχνει να έχει ψυχικά αποθέματα. Δεν είναι κάτι παραπάνω από τρεις βαθμούς, αλλά επιστρέψαμε. Κάθε ματς είναι διαφορετική προσέγγιση. Ο ΠΑΟΚ παίζει ψηλά την άμυνά του. Είχαμε πίεση κάποια διαστήματα. Την αντέξαμε. Παίξαμε ποδόσφαιρο και πήραμε μία τεράστια νίκη. Είναι μία δύσκολη σεζόν για μένα. Έμεινα έξω με έναν χαζό τραυματισμό. Το να μένω στον πάγκο για το καλό της ομάδας, γιατί είναι εξαιρετικό το κλίμα, δεν είναι εύκολο για μένα. Είναι ένα “μαρτύριο”. Δεν το έχω συνηθίσει. Θα ήθελα να μετρήσει το γκολ μου, αλλά δεν θα το πανηγύριζα».

Για την ΑΕΚ που επέστρεψε στην πρώτη θέση;

«Στα δύσκολα, καταφέραμε να δείξουμε ποιοι είμαστε και να επιστρέψουμε. Κοιτάμε το επόμενο ματς με τον Βόλο για να υποδεχθούμε τον Άρη στο σπίτι μας».

«Θέλω να πω και κάτι ακόμα: Αυτή τη νίκη την αφιερώνουμε στον Πάολο Φερνάντες, που έχει ένα πρόβλημα υγείας. Δεν είναι μαζί μας εδώ. Δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλα τον περιμένουμε κοντά μας».