ΣΚΕΨΕΙΣ

Έρχεται η πρωτιά

Σε ένα σούπερ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στο τέλος του πρώτου γύρου έως τώρα, αφενός βλέπουμε ένα δυνατό πρώτο γύρο με σχεδόν ισάξιους ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ αλλά στο τέλος να αφήνει μια αίσθηση ότι η ΑΕΚ θα πιάσει κορυφή.

Βλέποντας το ρόστερ, το ποδόσφαιρο της ΑΕΚ έστω και σε μικρά διαστήματα, η ομάδα δείχνει να πατάει καλύτερα να παίζει πιο όμορφα και να δείχνει ότι μπορεί να πάρει το δεύτερο σερί πρωτάθλημα της.

Εάν δούμε και τα αποτελέσματα στα ντέρμπι οι νίκες με ΠΑΟ και ΠΑΟΚ και η ισοπαλία με Ολυμπιακό είναι συγκομιδή που μετράει έστω και ψυχολογικά για τη συνέχεια των play off που εκεί τα ντέρμπι θα είναι περισσότερα αλλά και πιο φαρμακερά.

Τώρα στο ματς με Γιάννενα η ΑΕΚ έπαιξε πολύ καλά στο Α ημίχρονο είχε υπεροχή αλλά πάλι δεν ήταν εύστοχη. Οι 23 τελικές και μόλις ένα γκολ είναι φτωχό σαν αποτέλεσμα αλλά επειδή και στη Καισαριανή είχαμε τα ίδια και ήρθε η γκέλα, στα Γιάννενα έστω η άμυνα μας ήταν πιο σοβαρή και δεν έδειξε σημάδια αυτοκτονίας.

Καλή απόδοση τα χαφ Πινέδα και Μάνταλος στο Α ημίχρονο και πολύ καλός ο Τσούμπερ που δείχνει ξανά κεφάτος και δεινός εκτελεστής όπως πέρυσι που σε κρίσιμα ματς και φέτος δίνει πόντους. Σε μια έδρα που η ΑΕΚ πέρυσι έχασε, φέτος νίκησε και πάει με ηρεμία την Πέμπτη στο ματς με την Μπράιτον. Έχω καλό αίσθημα για το ματς με την Μπράιτον. Οι Άγγλοι παίζουν ανοιχτά το ποδόσφαιρό τους και δεν έχουν σκοπιμότητες. Αυτά τα ματς όπως και στην Αγγλία η ΑΕΚ δείχνει να τα παίζει πολύ καλά. Θα βρει χώρους θα πιέσει και θα βρει ευκαιρίες φρονώ. Δεν θα δούμε ένα ματς η γάτα με το ποντίκι αλλά δύο ομάδες να παράγουν φάσεις και να θέλουν τη νίκη. Πιστεύω ότι θα δούμε γκολ και από τις δύο ομάδες και το αποτέλεσμα που προβλέπω είναι ένα 2-1 υπέρ μας. Η Ευρώπη πιστεύω θα κριθεί στο Άμστερνταμ.

Θα ήταν άκομψο να μην αποθεώσουμε την μπασκετική ΑΕΚ που έκανε ένα θριαμβευτικό ματς με τον ΠΑΟΚ και γύρισε το – 17 στο +20.
Ένα 37-0 που δεν είναι εύκολο και δείχνει ότι η ΑΕΚ φέτος είναι καλή ομάδα. Μη λησμονούμε τις φοβερές εμφανίσεις με ΟΣΦΠ και ΠΑΟ που και στα δύο ματς αξίζαμε τη νίκη.

Σούπερ παίκτης ο Καμπενγκέλε, κάνει όργια είναι αλτικός, ανίκητος στον αέρα καλός σουτέρ και θα κάνει παπάδες στη συνέχεια.

Μπράβο σε Πλάθα – Αγγελόπουλο που φέτος έφεραν παικταράδες στην ΑΕΚ και η κατάκτηση του BCL είναι μονόδρομος και στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο Ελλάδος θα πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας για να λυγίσουμε.

Η ΑΕΚ και στο ποδόσφαιρο που είναι φαβορί για το πρωτάθλημα και πλησιάζει η κορυφή, αλλά και στο μπάσκετ με την καλή ομάδα φέτος θα μας κρατήσουν το ενδιαφέρον ζωντανό μέχρι το τέλος.

Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήριά σε ένα παιδί με κινητικά προβλήματα που στη βράβευση του ΠΣΑΠ τη Τρίτη το βράδυ έκανε τη δήλωση της χρονιάς.

“Να μη φοβούνται οι φίλαθλοι να πηγαίνουν στο γήπεδο με τα χρώματα της ομάδας τους!”

Μπράβο φίλε Γιάννη…