AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

ΑΕΚ για τη σφαγή από τον ΠΑΟΚ: Η διαιτησία του Μέγα αλλοιώνει το τελικό αποτέλεσμα (video)

Έντονα παράπονα από την ΑΕΚ για τη διαιτησία στην αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου των γυναικών της Α Εθνικής.

Οι κιτρινόμαυροι αναφέρουν:

Η ΑΕΚ εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια και διαμαρτυρία της για τη διαιτησία του σημερινού ντέρμπι στο ποδόσφαιρο γυναικών, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ομάδα μας.

Η διαιτησία του κυρίου Αλεξάνδρου Μέγα, προσβάλλει την προσπάθεια των αθλητριών μας και αλλοιώνει το τελικό αποτέλεσμα, καθώς μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα, δεν δόθηκε πεντακάθαρο πέναλτι σε αντικανονικό μαρκάρισμα της Γκούνη στην Λόπες. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο κύριος Μέγας, έδωσε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ, ανεξαρτήτως αν δεν κατέληξε σε εύστοχη εκτέλεση. Ευτυχώς, ο αγώνας είχε τηλεοπτική μετάδοση και κατάλαβαν όλοι. Δυστυχώς, οι βαθμοί που άξιζε η ομάδα μας, δεν γυρίζουν πίσω.

Η ΑΕΚ επένδυσε και στο γυναικείο ποδόσφαιρο με στόχο να πρωταγωνιστήσει από την πρώτη της κιόλας χρονιά στην κορυφαία κατηγορία. Και το αποδεικνύει με πράξεις. Ξεκαθαρίζουμε ότι δεν πρόκειται να ανεχτούμε την οποιαδήποτε προσβολή και ασέβεια σε αυτή την προσπάθεια.