AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Το σύνθημα είναι το εξής: Όλοι στα Λιόσια για να σπρώξουμε τη Βασίλισσα στη νίκη

Η ΑΕΚ κάνει πρεμιέρα στη φετινή Basket League και μας έχει όλους ανάγκη. Σήμερα, Σάββατο (17:15, ΕΡΤ3) η Βασίλισσα υποδέχεται το Λαύριο στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων. Ο στόχος είναι απλός και ξεκάθαρος: Η νίκη, προκειμένου οι κιτρινόμαυροι να μπουν με το δεξί στις υποχρεώσεις τους στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η ομάδα είναι τελείως διαφορετική σε σχέση με πέρυσι. Κόουτς της ομάδας έχει αναλάβει ο Ισπανός Χουάν Πλάθα. Στο ρόστερ της, έχουν μείνει από πέρυσι, μόνο ο Δημήτρης Φλιώνης και ο νεαρός, Μωυσής Μητρέλος.

Κατά τα άλλα, έχουν γίνει 14 προσθήκες στο δυναμικό της ΑΕΚ. Το ρόστερ απαρτίζεται από 16 παίκτες συνολικά. Οι 7 ξένοι είναι οι ΜάκΛεμορ, Μακρέι, Κουζμίνσκας, Χολ, Ραντλ, Καμπενγκέλε και Τίλμαν. Θυμίζουμε ότι στην Ελλάδα, δικαίωμα συμμετοχής σε κάθε ματς έχουν μέχρι και 6 ξένοι, άρα ένας από αυτούς θα μείνει εκτός 12άδας σήμερα. Όσο για τους Έλληνες παίκτες, είναι οι Φλιώνης, Νετζήπογλου, Κουζέλογλου, Χατζηδάκης, Καράμπελας, Κώττας, Πιλάβιος, Ματαλιωτάκης και Μωυσής. Ο Μάνος Χατζηδάκης θα είναι εκτός 12άδας λογικά, αλλά πηγαίνει όλο και καλύτερα σχετικά με το διάστρεμμα στο δεξί πόδι και σύντομα αναμένεται να είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

ΤΟ ΛΑΥΡΙΟ

Από την μεριά του το Λαύριο έχει προπονητή τον Κώστα Μέξα, που διαδέχθηκε τον Γιώργο Λιμνιάτη. Από την περσινή σεζόν έχουν μείνει τρεις παίκτες (σ.σ. Ζάρας, Σπρίντζιος, Αϊβαζίδης). Η ομάδα της Λαυρεωτικής ενισχύθηκε μάλιστα τα τελευταία 24ωρα, με τον νεαρό Οικονομόπουλο, με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Η ΑΕΚ BC ενημερώνει, ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της «Βασίλισσας» με αντίπαλο το Λαύριο, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Basket League 2023-2024, η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο (07/10, 17:15), στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων.

Η «Βασίλισσα» μάς χρειάζεται ξανά όλους δίπλα της.

Η μαζική παρουσία σας, πολλώ δε μάλλον στην επετειακή περίοδο που εκκινεί τις επόμενες ώρες, θα είναι καθοριστική.

Τιμές εισιτηρίων: 15, 20, 25, 30, 50, 100 ευρώ

Τρόποι αγοράς:

-Η αγορά των εισιτηρίων γίνεται με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές).

Για να αγοράσετε το εισιτήριό σας, μέσω της VIVA, πατήστε ΕΔΩ: https://www.more.com/sports/k-a-e-aek-eisitiria-agonon-2023-2024/

-Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ.

-Η είσοδος για τα παιδιά έως 10 ετών είναι ελεύθερη (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2013)».

*Πρώτος ρέφερι θα είναι ο Βασίλης Τσώνος (Αττικής), ενώ μαζί του, θα είναι οι Νίκος Μηλαπίδης (Αττικής) και Γιώργος Χατζημπαλίδης (Κεντρικής Μακεδονίας).