AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο 1-1 η Κ19 της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο

Η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Ατρόμητο σε αγώνα για την 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2023-24 που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις Athens LifeTech Park στα Σπάτα.

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε με γκολ του Κώστα Μπέκου στο 16′ και το 0-1 ήταν το σκορ του ημιχρόνου, αφού στο τελευταίο λεπτό του ο Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος δεν κατάφερε να ισοφαρίσει, σημαδεύοντας το οριζόντιο δοκάρι με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Χρίστόφορου Κολιμάτση.

Δοκάρι είχε και ο Ατρόμητος στο 51′ με τον Σπύρο Δαμουλιανό, ενώ ένα ακόμα δοκάρι είχε η ΑΕΚ στη φάση από τον οποία προήλθε το πέναλτι της ισοφάρισης στο 62′. Ο Αντώνης Γεωργέας βρήκε με σέντρα τον Λεονάρντο Μούτσα, ο οποίος έκανε κεφαλιά στο δοκάρι και στην επαναφορά κέρδισε το πέναλτι με το οποίο σκόραρε ο Κολιμάτσης.

Ενα λεπτό αργότερα η ΑΕΚ θα μπορούσε να έχει φτάσει σε ολική ανατροπή, όμως ο Τάσος Κοντορουχάς δεν κατάφερε να νικήσει στο τετ α τετ τον τερματοφύλακα Στέλιο Σαρακινλή, ο οποίος στο 68′ έσωσε εκ νέου την ομάδα του, με απανωτές επεμβάσεις σε σουτ των Κολιμάτση και Γεωργέα στην ίδια φάση!

ΑΕΚ (Γενναίος Καραχάλιος): Μαρίνης, Σβίγκος, Χριστακόπουλος, Αντωνόπουλος, Χατζηνικολάου (71′ Διαμαντόπουλος) Χριστακόπουλος, Μαρούτσης, Κρουσελνίτσκι, (56′ Μούτσα) Κολιμάτσης, Γεωργέας (71′ Γιαννούλης) Παλαιολόγου (46′ Βασίλας) Κοντορουχάς.