ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ

Στέιν: Η ΑΕΚ είναι μία πολύ καλή και έμπειρη ομάδα

Το εγκώμιο της ΑΕΚ έπλεξε ο Μόρις Στέιν. Ο προπονητής του Άγιαξ έκανε αναφορά στην Ένωση λέγοντας πως “η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το περιστατικό που έγινε στο ματς με τη Βάαλβαϊκ και τον τραυματισμό του τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας: «Δεν κοιτάμε το ποδόσφαιρο αλλά την υγεία των παικτών σε αυτές τις περιπτώσεις. Ευτυχώς ενημερωθήκαμε ότι είναι καλά. Όσον αφορά τον δικό μας παίκτη τον Μπρόμπεϊ, προσπαθούμε να τον φέρουμε σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Δεν ήθελε να χτυπήσει τον αντίπαλο παίκτη».

Για το αν περιμένει ένα ανοικτό ματς κόντρα στην ΑΕΚ: «Θα είναι ωραίο να γίνει ανοικτό ματς για τον κόσμο, αλλά προτιμώ και μικρό σκορ, αρκεί να κερδίσουμε. Να κάνουμε το παιχνίδι μας έχοντας τον έλεγχο».

Για την πρόσληψη του Φαν Γκάαλ στη θέση του συμβούλου: «Είναι πολύ θετικό που ένας τέτοιος άνθρωπος έρχεται στην ομάδα. Θα μας βοηθήσει με την εμπειρία και τις γνώσεις του. Έχω συνεργαστεί στο παρελθόν μαζί του».

Για τις αναταραχές στην ομάδα και αν μπορεί ο Άγιαξ να συγκεντρωθεί στο ποδόσφαιρο: «Εγώ ασχολούμαι με το ποδοσφαιρικό κομμάτι. Σίγουρα είναι ένα θέμα αυτό που γίνεται, αλλά εγώ επικεντρώνομαι στο ποδόσφαιρο και το ότι έχουμε συνεχόμενα ματς θα μας βοηθήσει πολύ».

Για την εικόνα που έχει για την ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα, τακτικά καλά στημένη και η απόδειξη είναι η νίκη της στην έδρα της Μπράιτον. Είναι μια συγκεντρωμένη ομάδα, πρέπει να είμαστε δυνατοί και συγκεντρωμένοι αν θέλουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα εδώ».

Για το αν υπάρχει φαβορί: «Δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει φαβορί. Θα είναι ισορροπημένο ματς στο 50-50. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλά για να πάρουμε κάποιο αποτέλεσμα».

Για το ότι υπάρχει πρόβλημα στην άμυνα του Άγιαξ: «Η άμυνά μας είναι αλήθεια πως έχει κάποια προβλήματα αστάθειας, δίνουμε ευκαιρίες στον αντίπαλο και δεχόμαστε γκολ. Το δουλεύουμε για να βρούμε σταθερότητα. Η μόνη αλλαγή στο αυριανό ματς θα είναι ο Βος που δεν θα παίξει. Οι άλλοι θα είναι πάνω-κάτω η ενδεκάδα που έχουμε πάντα».