ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ

Χαρακίρι για τον Άρη κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Άρης είχε την τεράστια ευκαιρία να τελειώσει από σήμερα την υπόθεση Ευρώπη κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να μείνει στο 1-1, σε ένα παιχνίδι που όπως εξελίχθηκε μπορούμε να πούμε πως έκανε χαρακίρι.

Οι κίτρινοι του Άκη Μάντζιου έχασαν πέναλτι λίγο πριν το τέλος ενώ είχαν και δοκάρι στο φινάλε.

Ο Μάνος είχε βάλει μπροστά στο σκορ τον Άρη πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο του ματς, με τον Φορτούνη στο 82′ να φέρνει το ματς στα ίσα. Ωστόσο, το παιχνίδι είχε μπόλικο… ψωμί ακόμα, με τον Γκάμα να αστοχεί σε πέναλτι στο 89′ και τον Σίλβα να έχει δοκάρι στο 90ο λεπτό!

Στους 59 βαθμούς πλέον οι Θεσσαλονικείς, ενώ ο Ολυμπιακός είναι στους 83!

Δύο δοκάρια στο πρώτο εικοσάλεπτο οι «ερυθρόλευκοι», που είχαν τον έλεγχο αλλά δυσκολεύονταν σημαντικά να δημιουργήσουν και να απειλήσουν την εστία του Κουέστα, και έβγαλαν προβλήματα ομοιογένειας στο πρώτο 45λεπτο λόγω των πολλών αλλαγών του Πέδρο Μαρτίνς στην ενδεκάδα.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Μπεναλουάν, Δεληζήσης (39’ Ροζ), Σάκιτς, Σάσα, Τζέγκο (79’ Ματέο Γκαρσία), Μπερτόγλιο (68’ Σίλβα), Γκάμα, Μαντσίνι (79’ Ιωάννου), Μάνος (Ματίγια).

Ολυμπιακός: (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης, Σεμέδο, Εμβιλά, Σίλβα, Βρουσάι (68’ Χασάν), Κάιπερς (77’ Ελ Αραμπί), Ντρέγκερ (77’ Καλογερόπουλος), Βαλμπουενά (68’ Φορτούνης), Ρέαμπτσιουκ, Σουρλής (77’ Μπουχαλάκης), Ραντζέλοβιτς.