AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Ποδηλασία: θρίαμβοι Παπαδόπουλου και Μάστερς

Γεμάτο μετάλλια ήταν το περασμένο Σαββατοκύριακο (30/09-01/10) για το Ποδηλατικό τμήμα της ΑΕΚ!

Μεγάλη εμφάνιση από τον Αντώνη Παπαδόπουλο, που πρώτευσε στους Παίδες και αναδείχθηκε 3ος στη Γενική Βαθμολογία στην Ανάβαση Σπηλιάς Λάρισα το Σάββατο (30/09) σε μία διοργάνωση του Π.Γ.Σ. Λάρισας. Ο νεαρός μας Πρωταθλητής απέδειξε ότι βρίσκεται σε εκπληκτική φόρμα και έφερε νέες επιτυχίες στο Σύλλογο.

Σπουδαίες επιτυχίες και από τους Μάστερς του Ποδηλατικού τμήματος της ΑΕΚ, καθώς έτρεξαν στο GranFondo Thiseas ΑττικοΒοιωτίας την Κυριακή (01/10), κατακτώντας 6 μετάλλια σε 6 συμμετοχές! Στη διοργάνωση του ΘΗΣΕΑ με την υποστήριξη της World of Bike Solutions, η ΑΕΚ κυριάρχησε και ανάγκασε άπαντες να υποκλιθούν στην σπουδαία ομάδα του Δικεφάλου.

Συγκεκριμένα, στη Γ2 κατηγορία η ΑΕΚ κατέκτησε και τα 3 μετάλλια, με τους Νίκος Κωνσταντόπουλο (χρυσό), Γιώργο Χατζηπασχάλη (ασημένιο) και Λάμπρο Ζενέτο (χάλκινο)! Ευάγγελος Σακέλλης και Κώστας Κατσιλιέρης κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στις κατηγορίες Γ1 και Δ’, ανεβάζοντας στην κορυφή τη σημαία της ΑΕΚ, ενώ το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Παύλος Γούδας στην Β2.

Πρόκειται για μία σπουδαία εμφάνιση των ποδηλατών της ΑΕΚ που γέμισε χαμόγελα τους ανθρώπους του τμήματος, αλλά και όλους τους φιλάθλους της ΑΕΚ.

Τέλος, στο TB RACE στην Πετρούπολη έτρεξε η Ακαδημία της ΑΕΚ, σε μία διοργάνωση του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.

Η Ακαδημία μας με τα νέα παιδιά της τους αυριανούς πρωταθλητές της ΑΕΚ έλαβε μέρος με 6 παιδιά.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Μίνι μικρά (24 συμμετέχοντες)

-Γιώργος Βασιλείου-15ος

Μίνι μεγάλα (36 συμμετέχοντες)
-Μάριος-Ανάργυρος Μούργκας-10ος
-Άγγελος Σαρρής-28ος
-Γιάννης Δάρας-30ος
-Αχιλλέας Λαδουκάκης-32ος
-Γιάννης Καλοπήτας-πτώση