ΣΚΕΨΕΙΣ

Πάρε το πρωτάθλημα φέτος από τον Ολυμπιακό και κλείσε τα στόματα όλων μας

Δεν ξέρω αν έχει ενημερώσει κάποιος τον Ματίας Αλμέιδα το ποιος είναι ο Ολυμπιακός και οι διαφορές που έχει από τον Παναθηναϊκό. Δεν ξέρω αν υπάρχει όντως άνθρωπος μέσα στην ΠΑΕ που να του πει “ξέρεις Mister δεν παίζουμε με αυτούς” (εννοώντας τον Ολυμπιακό). Διότι μπορεί πέρυσι να κατάφερες να πάρεις το πρωτάθλημα από τον Παναθηναϊκό μιας και με αυτόν το διεκδικούσες μέχρι το τέλος, αλλά ο Ολυμπιακός είναι μια διαφορετική περίπτωση. Μπορεί να κάνει τα πάντα. Κυριολεκτικά και μεταφορικά για να πάρει το πρωτάθλημα. Και δεν εννοώ τον καθ’ αυτού Ολυμπιακό αλλά τον Βαγγέλη Μαρινάκη που όσοι τον γνωρίζουν ξέρουν ότι είναι ικανός για τα πάντα. Και δεν είναι θέμα φόβου αυτό που γράφω, αλλά θέμα μιας σοβαρής οπτικής που θα πρέπει έτσι να δουν τα πράγματα στην ΑΕΚ.

Αν λοιπόν Ματίας Αλμέιδα θέλεις να πάρει και φέτος το πρωτάθλημα ή καλύτερα το νταμπλ, θα πρέπει να παρουσιάσεις την ίδια ή και ακόμα καλύτερη ομάδα από την περσινή. Τα υλικά τα έχεις. Κάποιες προσθήκες έγιναν. Εγώ προσωπικά όπως πιστεύω και πολλοί άλλοι θα περίμεναν περισσότερες μεταγραφές λόγω και της Ευρώπης. Μπορείς λοιπόν να μπεις στο μάτι τους, να τους ταρακουνήσεις και να παραμιλάνε όλοι για σένα και με τρέμουλο να λένε “αυτός πήρε το πρωτάθλημα πέρυσι από τον Παναθηναϊκό και φέτος από τον Ολυμπιακό”. Να σου βγάζουν το καπέλο. Να κλείσεις μια και καλή τα στόματα όλων.

Το ότι εμείς εδώ στο AEK24HOURS κάνουμε κριτική δεν σημαίνει ότι δεν σε γουστάρουμε, ότι είμαστε προπονητές ή ότι τα ξέρουμε όλα. Το καλό της ΑΕΚ θέλουμε. Και πάντα θα γράφουμε γι’ αυτό. Για άλλους μπορεί να είναι μιζέρια, για εμάς είναι κριτική.

Στην Κρήτη ήσουν λάθος! Η μεγαλύτερη ευθύνη της ήττας είναι δική σου. Ξεκάθαρο αυτό! Κανείς όμως δεν είπε ότι γίναμε προπονητές. Άλλωστε εσύ είσαι κάθε μέρα με τους παίκτες. Εμείς αυτό που γράφουμε είναι πως ενώ θα μπορούσες να πετάξεις από την αρχή στο ματς Πινέδα, Γκατσίνοβιτς και Αραούχο για να το καθαρίσεις το ματς, εσύ προτίμησες πάλι να μας κάνεις να τρέχουμε. Κι αν στις προηγούμενες φορές δικαιωθήκαμε, η μπάλα είναι μπάλα και σε τιμωρεί.

Εκτός κι αν έχεις γλυκαθεί από την Ευρώπη και λες μέσα σου “πήρα το νταμπλ στην πρώτη μου χρονιά στον πάγκο της ΑΕΚ” και φέτος “θέλω να δείξω ποιος είμαι στην Ευρώπη για να κάνω το παραπάνω βήμα”. Λογικό! Δεκτό! Ή αν έχεις πάρει τέτοια εντολή από άνωθεν που να σου λέει “εμείς θέλουμε Ευρώπη λόγω χρημάτων, την Ελλάδα κάπως θα την κουμαντάρουμε”. Κάτι το οποίο δεν θέλει κανένας από εμάς να πιστέψει. Γιατί ξέρουμε ότι είσαι Αργεντίνος και εσύ δεν σκέφτεσαι έτσι. Είσαι ένας από εμάς!!!

Σου έχουμε εμπιστοσύνη, προχώρα, αλλά τα λάθη σου θα τα γράφουμε…