ΣΚΕΨΕΙΣ

Μπορεί το πρωτάθλημα στο μπάσκετ

Βλέποντας την ΑΕΚ στο μπάσκετ με τόσα προβλήματα και απουσίες σε Ελλάδα και Ευρώπη να νικάει Αρη, ΠΑΟΚ εκτός έδρας και Ηρακλή, τους λεγόμενους παραδοσιακούς αντιπάλους εκτός Αττικής σου δίνει μια αίσθηση ότι με δόση τύχης και καλών επιδόσεων στο φινάλε με ΠΑΟ υπάρχει πιθανότητα να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και να το πάρει!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΔΙΑΣ

Εχουμε χρόνο έως τότε. Τώρα στο ματς με τον Αρη, η ομάδα δεν κινδύνευσε πολύ, είχε τις επιστροφές των Ζήση και Γιάνκοβιτς αλλά η ρακέτα με έναν Μόουζες φιλότιμο αλλά όχι για μεγάλα πράγματα είναι η Αχίλλειος πτέρνα μας.

Η ΑΕΚ με Χρυσικόπουλο, Μέικον και την ήρεμη δύναμη τον Ματσιούλις, καθάρισε τον Αρη που πάλεψε το παιχνίδι μέχρι το τέλος.

Στο κοουτσάρισμα δεν είχαμε τόσο διαφορές με άλλα παιχνίδια και ο Παπαθεοδώρου έδωσε έμφαση στην άμυνα και στους περιφερειακούς ταλαντούχους παίκτες μας.

Κλειδί του αγώνα η επανεμφάνιση του Λοτζέσκι, αφού έδωσε πόντους, έπαιξε καλή άμυνα και μπήκε στην εξίσωση με Λάνγκφορντ και Μέικον.

Το ματς δεν είχε άλλη κριτική και μέσα στην εβδομάδα έχουμε στην Τουρκία με την Τέλεκομ ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι που μονόδρομος είναι η νίκη για τον δικέφαλο. Μια νίκη που θα της δώσει μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση στους “8” του BCL.

Ευελπιστώ να επιστρέψει ο Μορέιρα και να συμμαζέψει τα κενά στα ριμπάουντ τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά.

Συγχαρητήρια στο χάντμπολ, για την πρόκρισή του στα ημιτελικά της Ευρώπης! Στα ομαδικά αθλήματα ο συντελεστής δυσκολίας είναι μεγάλος και κάθε διάκριση που γίνεται χρίζει πολλών επιδοκιμασιών.