AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντύνεται στα κιτρινόμαυρα η Μασσαλία

Με αεροπλάνα και βαπόρια περισσότεροι από 3.500 φίλοι της ΑΕΚ θα βρεθούν στις εξέδρες του Βελοντρόμ για την αυριανή (26/10, 19:45) αναμέτρηση απέναντι στη Μαρσέιγ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Η άφιξη του μεγαλύτερου όγκου των οπαδών της ΑΕΚ στην Μασσαλία, θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι και σήμερα το απόγευμα. Και παραμονή του ματς, έχουν οργανωθεί μια σειρά από event από κοινού με μια μερίδα από τους οπαδούς της Μαρσέιγ. Αυτός είναι και ο λόγος που οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας της Μασσαλίας, έχουν ζητήσει από την γαλλική αστυνομία μια μεγαλύτερη ευελιξία στα μέτρα ασφαλείας.

Αρκετοί φίλοι της ΑΕΚ θα βρεθούν και στο πέταλο των Commando Ultras. Άλλωστε οι σχέσεις των δύο πλευρών είναι κάτι παραπάνω από αδελφικές όλα αυτά τα χρόνια, ενώ θα υπάρχει και κοινό πανό. Ήδη από χθες μέσω social media η Original 21 με ανάρτησή της έδωσε το σύνθημα “αδέλφια για πάντα”.

Παρόλα αυτά η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση για τους φίλους της ομάδας της να είναι πολύ προσεκτικοί στη Μασσαλία μιας και το παιχνίδι έχει χαρακτήρα υψηλού ρίσκου από την UEFA. Επομένως χρειάζεται πολύ προσοχή, ειδικά για μια σημαντική μερίδα κόσμου, που θα ταξιδέψει μεμονωμένα στην Μασσαλία.