AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανησυχούν στο Μεξικό για Πισάρο, κανένα πρόβλημα από πλευράς ΑΕΚ με τον παίκτη

Ο Ροδόλφο Πισάρο έμεινε εκτός αποστολής από τα παιχνίδι με Αστέρα Τρίπολης και Μαρσέιγ λόγω ενοχλήσεων, αλλά αυτό το προσπέρασαν στο Μεξικό και ανησυχούν για το μέλλον του συμπατριώτη τους στην ΑΕΚ. Φυσικά πρόβλημα με τον 29χρονο μεσοεπιθετικό και την Ένωση δεν υπάρχει μιας και πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να αλλάξει τη ροή ενός αγώνα όπως έκανε στη Λεωφόρο απέναντι στον Παναθηναϊκό αλλά αποτελεί και προσωπική επιλογή του Ματίας Αλμέιδα.

Τι γράφουν όμως στο Μεξικό; Δημοσίευμα της ιστοσελίδας averdadnoticias.com, αναφέρει: «Η σεζόν 2023-24 ξεκίνησε πολύ θετικά για τον Ροδόλφο Πισάρο, με την άφιξή του στην ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα, αλλά η συμμετοχή του αρχίζει να μειώνεται σιγά-σιγά τις τελευταίες εβδομάδες. Ο πρώην άσος της Τσίβας έμεινε εκτός αποστολής στο πιο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος και τώρα έμεινε εκτός για δεύτερο παιχνίδι.

Το πρόβλημα με τον παίκτη δεν έχει αποκαλυφθεί, αλλά ο Πελάδο τον άφησε εκτός ομάδας για το παιχνίδι του Europa League, όπου την Πέμπτη η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τη Μαρσέιγ, στον «όμιλο του θανάτου» με Μπράιτον και Άγιαξ. Την ίδια ώρα, ο Ροδόλφο Πισάρο θα πρέπει να βρει έναν τρόπο να αντιστρέψει το κλίμα, με καλές εμφανίσεις, αλλά στις προπονήσεις, καθώς έχασε η θέση του στην εθνική Μεξικού και τώρα ίσως και στην Ελλάδα».