AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Με Παλαιό Φάληρο για να «χτίσει» σερί η ΑΕΚ

Μετά το μεγάλο «διπλό» επί του Υδραϊκού η ανδρική ομάδα Πόλο της ΑΕΚ φιλοξενεί το Παλαιό Φάληρο στο Κολυμβητήριο του Αλίμου, το βράδυ της Τετάρτης (04/10, 21:30).

Η Ένωση θέλει μόνο το τρίποντο ώστε να πετύχει τη δεύτερη διαδοχική της νίκη και παράλληλα να κάνει ένα πρώτο… βαθμολογικό άλμα, με απώτερο στόχο να ξεκινήσει να ξεφεύγει από τις υπόλοιπες ομάδες που είναι κοντά σε δυναμική.

Άπαντες στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο αναμένουν τη στήριξη του κόσμου που καλείται να δώσει το «παρών» και να στηρίξει τους αθλητές μας σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι.

Ο Νίκος Βενετόπουλος επέλεξε στην αποστολή τους: Ασβέστη, Βέκκο, Ζαχόπουλο, Κοκκινάκη, Μαυρωτά, Παππά, Σιαμά Π., Φωτεινάκη, Τουρκομένη, Καζάζη, Αράγια, Βούκσεβιτς, Παρτσόγλου, Σιαμά Χρ., Μαρινάγη.

Ο Άρης Μαυρωτάς δήλωσε στο aek.gr: «Παίζουμε το πρώτο μας παιχνίδι στην έδρα μας και μοναδικός μας στόχος είναι η νίκη. Προερχόμαστε από ένα σημαντικό τρίποντο και θέλουμε να χτίσουμε ένα νικηφόρο σερί απέναντι στη νεανική ομάδα του Φαλήρου, η οποία χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Θα ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας και με αρκετή προσήλωση στην άμυνα πιστεύω ότι μπορούμε να κατατκτήσουμε τους 3 βαθμούς που θέλουμε».