ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ

Ιβάν εσύ είσαι; Γιοβανοβιτς: Ό,τι έχει γίνει τα τελευταία δύο χρόνια στο πρωτάθλημα δεν εχει καμία εμπλοκή η διαιτησία, οποίος το ισχυρίζεται το κάνει για να καλύψει τις αδυναμιες του

Μετά τις περσινές ομολογίες παικτών του Παναθηναϊκού (Κουρμπέλη κλπ) χθες ήταν η σειρά του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να… γκρεμίζει το πράσινο παραμύθι για τη διαιτησία των τελευταίων ετών και ειδικότερα τις δηλώσεις περί Αλαφούζου για… κλοπή του περσινού πρωταθλήματος.

Ο Σέρβος τεχνικός είπε μεταξύ άλλων:

«Ο κ. Λουτσέσκου το είπε έτσι. Έχει μανία με τον Παναθηναϊκό, ίσως ο τελικός Κυπέλλου που τον είχαν σίγουρο και τον έχασε από εκείνη τη μέρα τον έκανε να ασχολείται μόνο με εμάς και με καμία άλλη ομάδα εδώ. Τώρα ξαφνικά έχει ο Παναθηναϊκός εύνοια της διαιτησίας, άρα ότι κάναμε τα δύο χρόνια έχει γίνει με την εύνοια της διαιτησίας. Είναι γελοίο αυτό. Είναι πραγματικά να μην αξίζει άνθρωπος να το σχολιάσει. Εγώ δεν έχω σχολιάσει ποτέ διαιτητές, δεν θεωρώ πως όσα έχουν γίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία δύο χρόνια έπαιξαν ρόλο οι αποφάσεις των διαιτητών στον αγωνιστικό χώρο».