ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θα κλάψετε από τα γέλια: «Γεννήθηκα στην Πτολεμαΐδα με καισαρική» – Το προεκλογικό σποτ που έγινε viral (video)

Οι δημοτικές εκλογές πλησιάζουν και στην Πτολεμαϊδα τα δίνουν όλα, ακόμα και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Ένας όμως κατάφερε να γίνει θέμα συζήτησης με το προεκλογικό σποτ που ετοίμασε και ανέβηκε στο διαδίκτυο, ο Γιάννης Κωνσταντινίδης. Με τον υποψήφιο, πάντα σε πρώτο πλάνο, να δίνει ρεσιτάλ αναφέροντας το σόι του, τα ξαδέλφια του, τους κουμπάρους και τους κολλητούς του.

«Ούτε ο ίδιος δεν κατάλαβα τι είπα» λέει κάποια στιγμή ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Έχει ξεκινήσει να μιλάει για τους συγγενείς του, όταν κάποια στιγμή ο σκηνοθέτης τον διακόπτει. Του φτιάχνουν τα μαλλιά, αλλάζει ρούχα και φτάνει στο σημείο να πάρει αγκαλιά το σκυλάκι του. Τα όσα λέει από ένα σημείο και μετά υπαγορεύονται.

Όπως αναφέρει το kozanimedia.gr, το χιουμοριστικό προεκλογικό σποτ του υποψήφιου Γιάννη Κωνσταντινίδη στην Πτολεμαΐδα ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έγινε viral μέσα σε λίγες μόνο μέρες.

Ο ίδιος χαρακτηριστικά ανέφερε: «Το αυτοδημιουργημένο εκλογικό μου σποτ σε σενάριο – σκηνοθεσία του αυτοδημιούργητου Costa Karanatsios και Εικονοληψία -Μοντάζ του αυτοδημιουργημενου Konstantinos Manousaridis. Ευχαριστούμε τους Giorgos Pel Maria Froxylia και την μικρή Ζεπελιν!!!!».

Πηγή: kozanimedia.gr