AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚάρα μ’ έχει πιάσει ζάλη, χόρεψέ τους πεντοζάλι

Η ΑΕΚ ταξίδεψε στο Ηράκλειο Κρήτης με μοναδικό γνώμονα τη νίκη. Αυτή θα ψάξει στο αποψινό (20:00, Cosmote Sort 1) παιχνίδι με αντίπαλο τον ΟΦΗ για την 7η αγωνιστική της Super League, καθώς με την κατάκτηση των τριών βαθμών και το εξ αναβολής παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο την ερχόμενη Κυριακή απέναντι στον Παναιτωλικό τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν προς το καλύτερο όσον αφορά την ψυχολογία και τη βαθμολογία.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ωστόσο για να τα καταφέρει στο αποψινό ματς θα πρέπει να καλύψει με κάποιον τρόπο τις πολλές και σημαντικές απουσίες που δημιουργήθηκαν, όπως αυτή του Λιβάι Γκαρσία που υπέστη θλάση, του Γιόνσον που ένιωσε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση, του Άμραμπατ που είχε δεχθεί χτύπημα στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, καθώς επίσης και των Βίντα και Χατζισαφί αλλά και του τιμωρημένου Σιντιμπέ.

Το θετικό είναι πως ο Ορμπελίν Πινέδα πήρε ανάσες στο προηγούμενο παιχνίδι απέναντι στον Ατρόμητο κι επιστρέφει όπως στην αποστολή βρίσκονται και οι Φαν Βέερτ και Πήλιος.

Το δυσάρεστο είναι πως η ΑΕΚ θα αγωνιστεί χωρίς την παρουσία του κόσμου της, καθώς η διοίκηση του ΟΦΗ, η Αστυνομία και το υπουργείο έριξαν άκυρο στους κιτρινόμαυρους για εισιτήρια.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ:

Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Πήλιος, Κάλενς, Μήτογλου, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Πόνσε, Ελίασον, Πισάρο, Ζίνι.

Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ

Ξεκάθαρα τα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα για το αποψινό παιχνίδι δεν έχουν γίνει γνωστά. Ωστόσο ο Αργεντίνος κόουτς έχει στο μυαλό του την 11άδα που θα παρατάξει στο “Γεντί Κουλέ”. Μια πιθανή 11άδα μπορεί να αποτελείται από τους εξής: Στάνκοβιτς, Ρότα, Μουκουντί, Μήτογλου, Μοχαμάντι, Σιμάνσκι, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, Τσούμπερ, Πόνσε.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος
Βοηθοί: Ψαρρής, Κούλα Χασάν
4ος: Ματσούκας
VAR: Ζαμπάλας, Στεφανής