AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Ήττα στη Νέα Σμύρνη και… ανασύνταξη

Την ήττα με 15-7 γνώρισε από τον Πανιώνιο στο Κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης η ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Ανδρών.

Η «Ένωση», όπως και στο παιχνίδι με τη Βουλιαγμένη, έδειξε καλό πρόσωπο, αυτή τη φορά για τρία οκτάλεπτα, μένοντας από δυνάμεις στην τελευταία περίοδο. Αν και βρέθηκε να χάνει ακόμα και με 3 γκολ στο ξεκίνημα, η ομάδα του κόουτς Βενετόπουλου επέστρεψε στο παιχνίδι, μείωσε και κυνήγησε την ανατροπή, χωρίς ωστόσο να το πετύχει.

Στο πρώτο οκτάλεπτο, η ΑΕΚ έμεινε πίσω στο σκορ με 4-1, όμως στη δεύτερη περίοδο με επιμέρους σκορ 3-1, μείωσε σε 5-4, δείχνοντας τη δυναμική της.

Οι «κυανέρυθροι» σκόραραν για το 6-4, ο Βέκκος μείωσε σε 6-5, αλλά ακολούθησε η αφλογιστία των «κιτρινόμαυρων». Οι παίκτες της ΑΕΚ απώλεσαν σημαντικές ευκαιρίες για γκολ, με τον Πανιώνιο να εκμεταλλεύεται τις δικές του επιθέσεις και φτάνοντας στο 8-5. Στο τελευταίο οκτάλεπτο, η «Ένωση» έμεινε από δυνάμεις, οι γηπεδούχοι έφτασαν στο υπέρ τους 12-5, με το τελικό σκορ να είναι το 15-7.

Πανιώνιος ΓΣΣ – ΑΕΚ 15-7
Τα οκτάλεπτα
: 4-1, 1-3, 3-1, 7-2.