AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δικηγόρος Bad Blue Boys: Το DNA του Μιχάλη βρέθηκε σε μαχαίρι συλληφθέντα

Αυτή κι αν είναι εξέλιξη! Το ψέμα τους έπεσε στο κενό. Τα πανό της Λεωφόρου θα αρχίσουν να κρύβονται μιας και ο Αθανάσιος Καϋμενάκης, ο δικηγόρος των περισσότερων από τους Bad Blue Boys που παραμένουν υπό κράτηση στην Αθήνα μίλησε σε Μέσο της Κροατίας.

Ο Έλληνας δικηγόρος επιβεβαίωσε τις σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση τονίζοντας και ο ίδιος πως το DNA του Μιχάλη Κατσούρη βρέθηκε σε μαχαίρι συλληφθέντα ενώ πρόσθεσε πως η έρευνα άργησε λόγω του μεγάλου αριθμού υπόπτων, καθώς και των αρκετών ποινικών αδικημάτων που βαραίνουν τους Κροάτες χούλιγκαν.

Τελικά, όπως λέει, η έρευνα έφερε τα αποτελέσματα της πολυαναμενόμενης πραγματογνωμοσύνης των DNA. Σύμφωνα με τον Έλληνα δικηγόρο, αν και αρχικά δεν βρέθηκαν ίχνη Κροατών πολιτών σε δύο μαχαίρια που βρέθηκαν κοντά στη σύγκρουση, στη συνέχεια η ανάλυση της αστυνομίας αποκάλυψε άγνωστες πληροφορίες – ότι δηλαδή το DNA του δολοφονηθέντος Μιχάλη Κατσούρη βρέθηκε σε μαχαίρι συλληφθέντα που επεξεργάστηκε η αστυνομία!

«Το θέμα πλέον περιπλέκεται σημαντικά. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Μπορούμε να πούμε ότι είναι καλά νέα, αλλά έχουν εμφανιστεί και νέα στοιχεία – βίντεο , οπότε τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μια εντελώς νέα έρευνα», είπε χαρακτηριστικά ο Έλληνας δικηγόρος.