AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

«Βασίλισσα» και στην Ποδηλασία η ΑΕΚάρα (photos)

Ιστορικές στιγμές βιώνει το ποδηλατικό τμήμα της ΑΕΚ! Ένα από τα παλαιότερα αθλήματα που καλλιεργεί ο Σύλλογος περνά μερικές από τις καλύτερες ημέρες στην ιστορία του, καθώς κατέκτησε 5 (!) μετάλλια σε Πανελλήνιες διοργανώσεις αναγκάζοντας άπαντες, εντός και εκτός ΑΕΚ να υποκλιθούν στο μεγαλείο των αθλητών του «Δικκεφάλου».

Μετά το χάλκινο μετάλλιο του Ιβάν Μαυροθαλασσίτη στην κατηγορία των Ανδρών, ο Στράτος Μανωλίδης απέδειξε ότι αποτελεί τον κορυφαίο αθλητή στην κατηγορία των Εφήβων, κατακτώντας 3 χρυσά μετάλλια σε όλους τους αγώνες που έλαβε μέρος, XCC – XCO – XCE. Ο Πρωταθλητής της ΑΕΚ ανέβηκε στην κορυφή 3 φορές, σήκωσε ψηλά τη σημαία του Συλλόγου και δόξασε τα χρώματά μας κάνοντας υπερήφανους όλους τους ανθρώπους του τμήματος, αλλά και τους φιλάθλους της ΑΕΚ.

Το 5ο Πανελλήνιο μετάλλιο ήρθε από τον Νίκο Γεωργιάδη στους Νέους Άνδρες, καθώς κατέκτησε την 3η θέση στο XCO. Επίσης κατέλαβε την 7η θέση στο XCC και την 16η στο XCE Ανδρών, «κλείνοντας» με εξιαρετικές εμφανίσεις και επιδόσεις τη διοργάνωση.

Εξαιρετική παρουσία είχε και ο Έφηβος Κωνσταντίνος Ντέρος που κατέλαβε την 7η θέση στο XCC Εφήβων, και 5ος στο XCE Aνδρών.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στη Μάνδρα Αττικής υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Π. και του δήμου Μάνδρας – Εδυλλίας και την συνδιοργάνωση της West Coast.