AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Χρυσό για τη Μαδέση στο Αναπτυξιακό

Με δύο μετάλλια επέστρεψε από την Πάτρα η αποστολή της ΑΕΚ που αγωνίστηκε στο Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Η διοργάνωση έγινε στο «Κώστας Πετρόπουλος» το διήμερο 18-19/11, με την ΑΕΚ να συμμετέχει με την Κλειώ Μαδέση, τον Αλέξανδρο Μαδέση και τον Γιώργο Γερακιό.

Η Κλειώ Μαδέση κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των Μίνι Παγκορασίδων. Αφού πρώτευσε στην φάση των ομίλων, επικράτησε στα προημιτελικά της Ντέντα του Ποσειδώνα Λουτρακίου με 3-0 σετ, ενώ στον ημιτελικό κέρδισε την Κουτρουμπά του ΟΑ Χανίων με το ίδιο σκορ. Στον τελικό της κατηγορίας επιβλήθηκε της Παπαλέξη της ΧΑΝΘ επίσης με 3-0. \

Την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Αλέξανδρος Μαδέσης στην κατηγορία των Εφήβων. Αρχικά είχε «bye» στον γύρο των «32», ενώ στους «16» νίκησε με 3-0 σετ τον Γεωργαλλίδηαπό την Πρόοδο Βουτζά Ραφήνας με 3-0 και στα προημιτελικά τον Κοσμά από τον ΔΑΟΤ με 3-1 σετ. Στον ημιτελικό ηττήθηκε δύσκολα από τον Κούτρα του Ποσειδώνα Λουτρακίου με 3-2 σερ. Επίσης, ο Γιώργος Γερακιός αγωνιζόμενος στην ίδια ηλικιακή κατηγορία, αφού προκρίθηκε ως πρώτος από την φάση των ομίλων, είχε «bye» στους «32», ενώ στους «16» ηττήθηκε δύσκολα από τον Μαλαμούδη του Φοίνικα Αγίας Σοφίας με 3-1 σετ.

Οι αθλητές μας ανανεώνουν το αγωνιστικό τους ραντεβού για το επόμενο αναπτυξιακό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στις 9-10 Δεκεμβρίου στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο του ΑΣ Πέρα.