AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Δυνατά φιλικά για το Ράγκμπι της ΑΕΚ

Το τμήμα ράγκμπι της ΑΕΚ έδωσε το «παρών» σε φιλικό τουρνουά 9’s που διεξήχθη στον Ασπρόπυργο. Η ομάδα του Νίκου Πετρόπουλου έδειξε πολύ καλό πρόσωπο σημειώνοντας 2 νίκες και 1 ήττα και κατέκτησε την 2η θέση.

Αλλά το σημαντικότερο όλων ήταν η εικόνα των «κιτρινόμαυρων» που έδειξνα πανέτοιμοι για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων σε περίπου 20 μέρες.

Αρχικά, η «Ένωση» επικράτησε με 12-6 των Attica Rhinos που πέρσι ήταν οι φιναλίστ της Ανατολικής Περιφέρειας. Ακολούθησε η εύκολη νίκη με 26-0 επί του Πυρίχιου και η πρόκριση στον τελικό του τουρνουά. Εκεί οι Πρωταθλητές κοντραρίστηκαν εκ νέου με τους Attica Rhinos και μετά από μία σπουδαία αναμέτρηση γεμάτη ένταση και θέαμα «λύγισαν» δύσκολα με 14-8.

Μετά το τέλος των αγώνων, ο Δημήτρης Καλδέρης δήλωσε στο aek.gr: «Κρατάμε μόνο τα θετικά από αυτές τις εμφανίσεις και τα πράγματα που πρέπει να δουλέψουμε στις προπονήσεις έτσι ώστε στον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος να είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε την επιτυχημένη πορεία της προηγούμενης σεζόν. Είμαστε μία ομάδα με νέους παίκτες που έχουν ενσωματωθεί και δυναμώσει την ομάδα. Ευχόμαστε όλοι μια καλή αρχή και ανάλογη πορεία στη συνέχεια ώστε να καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε ξανά όλοι μαζί έναν ακόμη τίτλο για την ομάδα της καρδιάς μας».